Banner-dethi-1090_logo1
Banner-dethi-1090_logo2

Tìm kiếm Đề thi, Kiểm tra

Quảng cáo

Quảng cáo

  • Quảng cáo

    Hướng dẫn sử dụng thư viện

    Hỗ trợ kĩ thuật

    Liên hệ quảng cáo

    • (04) 66 745 632
    • 0166 286 0000
    • contact@bachkim.vn

    Đề thi HSG huyện môn Tiếng Anh

    Nhấn vào đây để tải về
    Hiển thị toàn màn hình
    Báo tài liệu có sai sót
    Nhắn tin cho tác giả
    (Tài liệu chưa được thẩm định)
    Nguồn:
    Người gửi: Nguyễn Võ Hà Trang
    Ngày gửi: 09h:33' 03-07-2017
    Dung lượng: 33.3 KB
    Số lượt tải: 198
    Số lượt thích: 0 người
    PHÒNG GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠOHUYỆN
    CAN LộC

    ĐỀ THI CHỌN HỌC SINH GIỎI HUYỆN LỚP 8
    NĂM HỌC 2015 - 2016
    Môn thi: TIẾNG ANH
    Thời gian làm bài: 120 phút


    
    I.Choose the words that has the underline pronounced differently from the others. Identify your answer by writing the corresponding word or phrase on your answer paper.
    1.A. though B. bought C. cough D. rough
    2.A. chicken B. cheap C. chorus D. child
    3.A. missed B. closed C. travelled D. planned
    4.A. fat B. any C. gas D. cat
    5.A physics B. basic C. sailor D. subject
    I. Choose the word or phrase that best completes each sentence. Write your answers A, B, C or D in the numbered boxes
    1. He completely _____________ with what I said.
    A. agreed
    B. argued
    C. accepted
    D. complained
    
    2. Helen was the last applicant to ____________.
    A. interview
    B. be interviewing
    C. be interviewed
    D. have interviewed
    
    3. I can’t find my purse anywhere; I must __________ it at the cinema.
    A. leave
    B. have left
    C. be leaving
    D. have been leaving
    
    4. Hoi An is famous ____________ its old streets.
    A. of
    B. with
    C. about
    D. for
    
    5. The sheet of paper slipped _________his hand falling _________the ground.
    A. off / onto
    B. from / down
    C. from / upon
    D. off / upon
    
     6. Remember ….. anyone about my mistake.
    A. not telling B. not tell C. not to tell D. don’t tell
    7. The girl is standing in the room, ….. in the mirror.
    A. to look at herself B. looking at herself C. looking at her D. looking herself.
    8. My little son is not old enough to ….. his own bed
    A.do B. make C. get D. set
    9. The meal will be served ….. about ten minutes.
    A. in B. on C. for D. at
    10. Have you made up your ….. to buy a new house yet?
    A. soul B. mind C. heart D. head
    11. Why don’t we take Lisa _________with us on our next trip?
    A. on
    B. in
    C. to
    D. along
    
    12. When I was younger, I _________to smoke or drink.
    A. never used
    B. didn’t used
    C. not used
    D. wasn’t used
    
    13. When I questioned him, he finally _________ stealing my pen.
    A. accused
    B. admitted
    C. confessed
    D. accepted
    
    14.Would you mind if I ….. your mobile phone?
    A. use B. am used C. used D. will use
    15. Don’t worry. We ….. of the test results next week.
    A. will inform B. will be informed C. are informing D. are informed
    III. Give the correct form of the words in the brackets.
    1. He fell off the bike, but his ......................... were not serious. (injure)
    2. She gave me a ............................... of the new house. (demonstrate)
    3. Environmental __________________ is everybody`s responsibility. (protect)
    4. You must read the following .................. precautions carefully. (safe)
    5. You shouldn’t talk about her character only through her .......... (appear)
    6. We are waiting for the ................... of our uncle’s train. (arrive)
    7. The increase in population has led to .................. in many cities. (crowd)
    8. We had a terrible trip because the weather was ........................ (please)
    9. It’s a good restaurant; the food there is very ....................... (taste)
    10. If you want to get more ...................., please contact Mr. Phong. (inform)
    IV. Put one suitable word in one gap:
    Health is something we tend to ignore when we have it. When our body is rather well, we`re hardly ever (1) ....of it. But illness can come, even (2)........ we are young. In fact,
    Avatar

    thêm cái key thì tuyệt

    Avatar

    Đáp Án Đề HS Giỏi Anh 8
    I. 1. [2 đáp án có âm cuối -GH giống nhau:  couGH /f/, rouGH /f/] 2. C  3. A  4. B  5. A
    II. 1. A 2. C 3. B  4. D  5. A  6. C  7. B  8. B  9. A  10. B  11. D  12. A  13. B  14. A [Do you mind....? mới ĐÚNG]
    15. B
    III.
    1. injuries - 2. demonstration - 3. protection - 4. safety - 5. appearance 6. arrival 7. crowding 8. unpleasant
    9. tasty 10. information
    IV. 1. aware - 2. when - 3. illnesses - 4. cure - 5. changed - 6. was - 7. much - 8. live - 9. medical - 10. solve
    V. 1. interested => interesting - 2. him => his - 3. gone => went - 4. among => between - 5. there had => there was
    6. could brought => could bring - 7. wetter => wettest - 8. since => for - 9. did => done - 10. any => [crossed out]
    VI. 1. C 2. D  3. B  4. B  5. A
    VII. 1. B - 2. B - 3. A - 4. B - 5. A - 6. C - 7. B - 8. C - 9. C - 10. B
    VIII.
    1. Annabel advised Jane to take an umbrella and a raincoat.
    2. Thomas was too tired to go to the meeting.
    3. This is the highest building in the old city.
    4. Gerald was not old enough to vote.
    5. We were unable to find any solution to the problem.
    IX.
    1. The fog prevented us from driving.
    2. We have lived independently since we were 18 years old.
    3. My mother can cook better than me (than I can).

    "Tác giả' nên chú ý spelling!

    Avatar

    Cảm ơn ad nhiều nhiều

    Avatar

    Câu 14 bài 2 đáp án là C nha bn . CT : Would you mind if + Vpast

    Còn câu 1 thì mk nhận sai

    Avatar

    [LONGMAN 6, 2014]
     would/do you mind ...?
    a) used to politely ask someone’s permission
    * would you mind if
    - Would you mind if I opened the window?
    - Would you mind if I came with you?
    - I’ll have to leave early, do you mind?
    b) used to politely ask someone to do something
    * Would you mind doing something?
    - Would you mind waiting outside?
    ‘Do you want me to carry this bag for you?’ ‘Would you mind?’
    c) used to angrily ask or tell someone to do something
    * would you mind doing something?
    - Would you mind telling me what you’re doing in here?
    - Would you mind shutting up for a minute?

     
    Gửi ý kiến