Banner-dethi-1090_logo1
Banner-dethi-1090_logo2

Tìm kiếm Đề thi, Kiểm tra

Quảng cáo

Quảng cáo

  • Quảng cáo

    Hướng dẫn sử dụng thư viện

    Hỗ trợ kĩ thuật

    Liên hệ quảng cáo

    • (04) 66 745 632
    • 0166 286 0000
    • contact@bachkim.vn

    ViOLET Chào mừng năm học mới

    UNIT 2

    Nhấn vào đây để tải về
    Hiển thị toàn màn hình
    Báo tài liệu có sai sót
    Nhắn tin cho tác giả
    (Tài liệu chưa được thẩm định)
    Nguồn:
    Người gửi: Nguyễn Hữu Nhựt
    Ngày gửi: 18h:07' 24-08-2017
    Dung lượng: 182.0 KB
    Số lượt tải: 812
    Số lượt thích: 0 người
    UNIT 2-YOUR BODY AND YOU

    Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others.
    1.A.household
    B.bone
    C.oxygen
    D.role
    
    2.A.breath
    B.bean
    C.strength
    D.meant
    
    3.A.brain
    B.pain
    C.raise
    D.air
    
    4.A.skull
    B.pump
    C.duty
    D.lung
    
    5.A.plumber
    B.rumple
    C.plum
    D.accomplish
    
    6.A.ample
    B.airplane
    C.birthplace
    D.caplet
    
    7.A.glance
    B.glasshouse
    C.ugly
    D.smuggle
    
    8.A.mingle
    B.juggler
    C.globalize
    D.sunglasses
    
    9.A.agriculture
    B.grocery
    C.photograph
    D.meagre
    
    10.A.growth
    B.background
    C.ogre
    D.disagree
    
    Answer keys:
    1.C
    2.B
    3.D
    4.C
    5.B
    6.A
    7.D
    8.A
    9.D
    10.C
    
    Choose the word which has a different stress pattern from that of the others
    1.A.disease
    B. nervous
    C.balance
    D. healthy
    
    2.A.digestive
    B. allergic
    C. skeletal
    D. intestine
    
    3.A.complicated
    B. bacteria
    C. moderately
    D. acupuncture
    
    4.A.vessel
    B. system
    C. organ
    D. massage
    
    5.A.incredible
    B. artificial
    C. scientific
    D. presentation
    
    6.A.respiratory
    B. sleeplessness
    C. allergy
    D. acupoint
    
    7.A.medicine
    B. dioxide
    C. harrmony
    D. stimulate
    
    8.A.ailment
    B. convert
    C. cancer
    D. muscle
    
    9.A.oxygenate
    B. circulatory
    C. additive
    D. inspiration
    
    10.A.pyramid
    B. seasoning
    C. imbalance
    D. flavoring
    
    Answer keys:
    1.A
    2.C
    3.B
    4.D
    5.A
    6.A
    7.B
    8.B
    9.D
    10.C
    
    
    Give the correct form of the verbs in brackets:
    1. I guess I ( finish ) ................ my assignment for this semester on time.
    2. They have bought a couple of tickets and they ( see ) ..................... their favorite film at the cinema.
    3. Do you know that John has been in hospital ? – No, I don’t. I ( visit ) ............. him tomorrow.
    4. Mai: This bag is too heavy ! – Nam: Don’t worry. I ( carry ) .................. it for you.
    5. I think that the number of people who are ( decrease ) ............... dramatically next quarter.
    6 The same discount ( offer ) ............ by this shop every month.
    7. Human body ( can / support ) ................ by a spine
    8. A box full of chocolate ( send ) ............... to him yesterday.
    9. More than 10 pages ( type ) ..................... so far.
    10. Every day, the dishes ( wash ) ..................... by Jane but today the washing-up ( do ) ............. by Jame.
    Give the correct form of the verbs in brackets:
    1.Quick ! The museum ( close ) ............... at half past five. It says so in the guidebook.
    2. I know. I ( drive ) ..................... Tina to the station now.
    3. We ( not know ) ..................... the answer to that until next week
    4. I have made an appointment at the dentist’s. I ( see ) ................. her on Tuesday.
    5. This train ( stop ) ................. at every station between here and London.
    6. Louise cannot come with us. She ( take ) ............... the car to the garage at 4 o’clock.
    7. I know she ( not agree ) ................ with this idea.
    8. I think the film ( be ) ............... a big success
    9. I do not feel very well this morning – Oh, dear I ( look ) after .................. the children for you.
    10. She ( never / see ) .................. her parents again.
    11. I see Mary and Peter together a lot- Yes, they ( get ) .................. married
    12. You ( probably / have ) ............... a good time
    13. Why is Sheila getting a passport ? – She ( live ) .................. in Spain for a year
    14. Look at the sky. It ( rain ) .................. tomorrow.
    15. Be careful with that plate ! You ( break ) .................. it
    No_avatarf

    cho mình đáp án bài 3,4 cảm ơn nhiều ạ :)

     

     
    Gửi ý kiến