Thư mục

Dành cho Quảng cáo

  • ViOLET trên Facebook
  • Học thế nào
  • Sách điện tử Classbook
  • Xa lộ tin tức

Hỗ trợ kỹ thuật

  • (Hotline:
    - (04) 66 745 632
    - 0982 124 899
    Email: hotro@violet.vn
    )

Thống kê

  • lượt truy cập   (chi tiết)
    trong hôm nay
  • lượt xem
    trong hôm nay
  • thành viên
  • Chào mừng quý vị đến với Thư viện Đề thi & Kiểm tra.

    Quý vị chưa đăng nhập hoặc chưa đăng ký làm thành viên, vì vậy chưa thể tải được các tư liệu của Thư viện về máy tính của mình.
    Nếu đã đăng ký rồi, quý vị có thể đăng nhập ở ngay ô bên phải.

    Đề kiểm tra TIếng Anh 6-7-8-9 ( kỳ 2 )

    (Bài giảng chưa được thẩm định)
    Nguồn:
    Người gửi: Nguyễn Thanh Sơn
    Ngày gửi: 11h:10' 17-05-2008
    Dung lượng: 195.5 KB
    Số lượt tải: 5040
    Số lượt thích: 1 người (Thái Quỳnh, Vũ Thaí Dương)

    Phòng giáo dục hưng hà
    Trường THCS TT
    (( ( ((
    Đề kiểm tra kỳ II( Tiết 90)
    Môn : Anh Văn 6
    (Thời gian làm bài 45 phút)
    
    
    I. Choose the best answer.(3,75 marks)
    1. “__________are you going to stay here?” “ For two weeks”.
    A. How long C. How often
    B. How far D. How much
    2. I’m going to vistit my uncle_____ Saturday morning
    A. in B. on C. at D. about
    3. what about _____ a cup of coffee?
    A. have B. having C. you have D.do you have
    4. How is he going to go?
    A. on B. in C. with D. by
    5. Let’s _____ the movie
    A. go B. to go C. going D. is going
    6. What do you do ____ your free time?
    A. at B. in C. on D. to
    7. ____does she go jogging? once a week
    A. How often B. How long C. How about D. How
    8. He____ to go to the movie everyweek.
    A. goes often B. often goes C. go often D. is often
    9. What’s the weather____ in the summer? It’s hot.
    A. likes B. like C. to like D. is like
    10. What are you going to do in Hue?
    I’m going ____ the citadel.
    11. Why don’ twe ___ to Huong pagoda?
    A. visit B. to visit C. visits D. to visiting
    12. ____ are you going to stay?
    A. How long B. How C. How often D. How old
    13. How long are you going to stay? For two weeks
    A. week B. weeks C. a week D. weekly
    14. ____ are you going to stay?___ two weeks.
    A. How long - in B. How often- for
    C. How long - for D. How long - at
    15. she listen to music___ a week.
    A. two times B. twice C. twice a week D. two
    II. Choose the wotd different from others.(1mark)
    1.A. house B.school C.classroom D. weather.
    2. A.hot B. cold C. cool D. chair
    3. A. summer B. fall C. winter D. fly
    4.A. white B. brown C. yellow D. season
    5. A. baminton B. volleyball C. soocer D. teacher
    III. Match A with B.(1,25mark)
    A
    B
    
    1. does he goplay soocer in his free time?
    2. how often does he go to school?
    3. what is he going to do this day?
    4. how long are you going to stay?
    5. Let’s go camping.
    a. six times a week.
    b. he is going to visit his friends.
    c. for a week.
    d. no, he plays tennis
    e. yes, good idea.

    
    1___ 2___ 3___ 4____ 5___
    IV. Read then choose the best answer.(2,5marks)
    There are four_(1)__ in a year. They_(2)_ spring, summer, fall and _(3)_. In the spring, the weather is usually warm. Sometimes it is cold but not very cold. There are many flowers in the spring. In _(4)_, the day is long and the night is short. We often _(5)_ swimming in this season. The fall is the season of fruit. In the winter, it’s usually very _(6)_. The day is short and the night is long.
    1. A. season B. seasons C. a season
    2. A. is B. are C. be
    3. A. winters B. winter C. a winter
    4. A. a B. an C. the
    5. A. go B. to go C. goes
    6. hot B. cold D. cool
    True or false statement.
    1. There are three seasons in a year.
    2. The weather is warm in the summer.
    3. We often go swiiming in the fall.
    4. in the winter, the day is short and the night is long.
    V. Put the adverbs of frequency in correct place.(1,25marks)

    1. Lan listens to music in her free time? (often)
    2. Minh goes fishing. (never)
    3. Where does Hoa go on her summer vacation. (sometimes)
    4. They are late for school. (always)
    5. I want to go to Huong pagoda in summer.

    Phòng giáo dục hưng hà
    Trường THCS TT
    (( ( ((
    Đáp án đề kỳ II( Tiết 90)
    Môn : Anh Văn 6
    (Thời gian làm bài 45 phút)
    
    Mỗi câu đúng 0,25 điểm
    I. 1.A 2. B 3. B 4. D 5. A 6. B 7. A 8. B 9. B 10. B 11.A 12.A 13.B 14. C 15.B
    II. 1. D 2. D 3. D 4. D
    III. 1. D 2.A 3.B 4.C 5.E
    IV. 1.B 2.B 3.B 4.C 5.A 6.B
    1F 2.F 3.F 4.T
    1. Lan often listens to music in her free time.
    2. Minh never goes fishing.
    3. Where does Hoa sometimes go on her summer vacation.
    4. They are always late for school.
    5. I always want to go to Huong pagoda in summer.


    Phòng giáo dục hưng hà
    Trường THCS TT
    (( ( ((
    Đề thi giữa kỳ II
    Môn Thi: Anh Văn 6
    (Thời gian làm bài 45 phút)
    
    
    I.Choose and circle the best answer.
    (Chọn và khoanh tròn câu trả lời đúng)
    1.Would you like_______ chicken? (a/an/some/any).
    2. What is your favorite _______ Mai? I like fish.
    ( Vegetables, drinks, meat, food)
    3. She doesn’t want_______ meat. (a/an/some/any)
    4. I want to buy_______ eggs. (a/an/some/any).
    5.______ apple juice is 3000 dong.(a/an/some/any).
    6. How______ eggs does he need? (many, much,do).
    7. How______ is a bowl of rice at the canteen?It is 3000 dong ( many, much, about).
    8. She is _____ aerobics.( play, plays, does, doing).
    9. What do you do _____ your free time? (at. on, in, about)
    I playing soccer and go fishing.
    10. How______ do you go fishing? Twice a week.( often, many, much)
    11. Do you like sports?______
    ( yes, a lot; I would; No, I like it; yes we are).
    12._____ sports does Lan play? (When; where;which,how)
    13. She listens to music three times _____ week.( once, a, two,and).
    14. My father ______ football. ( Does, likes, doesn’t, to play, play)
    II. Match the question in A with the answer in B.
    (Hãy nối câu hỏi ở cột A với câu trả lời ở B)
    A
    B
    
    What is Mai doing?
    How much do you want?
    How many eggs do you want?
    Can I help you?
    What’s your favorite food?
    How do you feel Hoa?
    Are there any noodles?
    What does your mother like?

    She likes chicken.
    A dozen, please.
    Three hundred grams, please.
    I like fish.
    Yes, I like some beef please.
    No, there aren’t.
    I’m hot and thirsty.
    She is playing football.

    
    Answers: 1__ 5__
    2__ 6__
    3__ 7__
    4__ 8__
    III. Which one is different?(Chọn từ khác loại trong các từ sau)
    Milk, coffee, fish, meat, chair.
    Beans, carrots, potatoes, lemonade.
    Chicken, toothpaste, egg, beef.
    Cooking oil, kilo, rice, egg.
    Swim, play, listen, chocolate.
    IV. Fill in the blank with a word from the box.
    lunch leaves in eleven teacher near goes to
    
     This is my teacher, Trang. She is a_____. She teaches at a small school__(2)___ the village. She gets up at six. Every morning she ___(3)____ the house at a quarter to seven. The school is not __(4)__ my house, so she __(5)___ to work by bicycle. Her class starts at seven and finishes at__(6)__. My sister goes home and has__(7)__ at a quarter __(8)__ twelve.
    Answers: 1__ 5__
    2__ 6__
    3__ 7__
    4__ 8__

    True (T) or False (F).
    Trang is a student.
    She goes to bed at six.
    She leaves home at a quarter to seven.
    The school is near her house.
    She has dinner at a quarter to twelve.
    Answers:1__ 2__ 3__ 4__ 5__
    The end

    Phòng giáo dục hưng hà
    Trường THCS TT
    (( ( ((
    Đáp án đề thi giữa học kì II
    Môn: Tiếng Anh 6
    ( Thời gian làm bài 40 phút)
    
    Mỗi câu đúng 0, 25 điểm
    I.1. some 8. much
    2.food 9. in
    3. any 10. often
    4. some 11. yes, alot
    5. an 12. which
    6. many 13. a
    7. much 14. likes
    II. 1h 2c 3b 4e 5d 6g 7f 8a
    III. 1. chair
    2. lemonade
    3. toothpaste
    4. kilo
    5. chocolate
    1. Teacher 6.eleven
    2. in 7.lunch
    3. leaves 8.to
    4. near
    5. goes
    True or false: 1. F 2. F 3. T 4. F 5. T

    Phòng giáo dục hưng hà
    Trường THCS TT
    (( ( ((
    Đề thi cuối học kì II
    Môn: Anh văn 6
    ( Thời gian làm bài 40 phút)
    
    
    I. Choose the best answer.
    1. London is_____ than Ho Chi Minh city.
    A. big B. bigger C. biggest D. the bigger
    2. Twins Tower is the ______ building in the world.
    A. tall B. taller C. tallest D. the taller
    3. We shouldn’t waste too much water. We should_____
    A. save B. to save C. saving D. to saving
    4. He doesn’t need _____ more eggs.
    A. a b. an C. some D any
    5. _____ language do you speak? I speak Vietnamese.
    A. which B. where C. when D. how
    6. What’s the wheather like____ the spring.
    A. at B. on C. in D. for
    7. How often do you watch TV?____ a week
    A. once B. one C. a D. an
    8. What about____ volleyball?
    A. to play B. playing C. to playing D. is playing
    9. How____ are they going to stay?
    A. long B. often C much D many
    10. How_____ milk do his cows produce.
    A. much B. many C. long D. often
    11. He grows ____ fruit trees.
    A. a B. a few C. a little D. little
    12. He is ____ aerobics now.
    A. playing B. doing C. to do D. do
    13. Would you like ____ soda?
    A. some B. any C. a D. an
    14. Mai ____ a dozen eggs.
    A. drink B. need C. needs D. to need
    15. Does he like soccer? ____
    A. No, he doesn’t B. No, he does D. No, he like not
    16. What do you do____ your free time?
    A. in B. on C. at D. for
    17. ____ oranges are there? There are four.
    A. How many B. How much C.How often D. How long
    18. You ___ stop. That sign says “stop”.
    A. can B. mustn’t C. must D. musts
    19. What do you do?
    A. you are a student B. she is a student
    C. I’m a student D. he’s a student
    20. The garden is in front ___ Mai’s house.
    A. in B. of C. on D. at
    II. Match the question in A with the answer in B.
    A
    B
    
    1.How often does he go to school?
    2. Does he fly his kites in his free time?
    3. What is the biggest city in the world?
    4. Where is Lan from?
    5. Where are you going now?

    A. We are going to the cinema?
    B. Mexico city.
    C. She’s from France.
    D. Everyday.
    E. No, he plays badminton
    
    III. Choose one word to fill in the blank.
    Mary lives__(1)__ a village in London. Her day starts __(2)__ 4 o’clock. She gets up, and she walks three kilometers to the river. She takes some water and she carries it back to her house . The water is very__(3)__. It isn’t clean but there __(4)__ any water in the village. She doesn’t go to school. She can’t read or write. She __(5)__ her mother to clean the house.
    1. A. on B. in C. at D. for
    2. A. in B. at C. on D. of
    3. A. heavy B. heavily C. heavi D. not heavy
    4. A. isn’t B. aren’t C. is D. are
    5. help B. helps C. helping D. to help
    True or False
    T
    F
    Mary lives in London
    
    T
    F
     she takes some eggs and carries them back to her house
    
    T
    F
    There are a lot of water in the village
    
    T
    F
     She doesn’t go to school because she can’ read and write.
    
    T
    F
     Her mother helps her to clean the house
    
     IV. Which one is different?
    1
    No_avatar
    nhièu câu ko  thấy đáp án đúng
    No_avatar

    quá nhiều câuLỡ lời

    No_avatar

    ko dien dau cac ban ma chi do co nhju de duoc ket hop trong bai viet nay thoi nguoi nao noi moi la nguoi khung thi co

     

    No_avatar

    giao an rat hay nhung chua theo chuẩn KTKN và các bài kiểm tra trắc nghiệm và tụ luận chu cân, ma trận chua hợp lý

    No_avatar

    Name:................................................

    Class: 6....

    §Ò kiÓm tra 1 tiÕt Gi÷a K×  II ( bµi sè 4)

    M«n: TiÕng Anh líp 6

    Thêi gian : 45

                                                                                                   

    I. Give the correct form of verbs in bracket: (1 m)(Chia động tù trong ngoặc cho ®óng)

    1. Which sports does he play? -> He (play) …………………… soccer.

    2. Phong usually (go)....................................walking  in the morning .

    3.Nam(not watch).......................................... TV now.

    4. She (visit).............................................. to Ha Long Bay next summer.

    II. Match the adjectives with the seasons: (1m)(Nèi c¸c danh tõ chØ mïa víi c¸c tÝnh tõ chØ khÝ hËu)

               A

              B

        Answers

      1. Summer

      2. Spring

      3. Fall

      4. Winter

       a. cold

       b. hot

       c. warm

       d. cool

    1. -> ………

    2. -> ………

    3. -> ………

    4. -> ………

     

     

     

     

     

     

    III.Read.Then answer the questions:(2.0 ms)(§äc ®o¹n v¨n vµ tr¶ lêi c¸c c©u hái phÝa d­íi)

     Vui and her friends are going to camp for three days in SAPA.Vui is going to bring a tent and some food . Lan is going to bring  a ball. Ly is going to bring her camera to take some photos. Nga and Mai are going to bring some drinks.

      1.Where are they going to camp ? ...................................................................................

      2.How long are they going to stay there ?...................................................................................

      3. What is  Ly going to bring there ?...................................................................................

       4.Who is going to bring drinks ? ...................................................................................

    IV. Use adverbs of frequency to rewrite the sentences. (1m)(Sö dông c¸c tr¹ng tõ ®Ó ®iÒn vµo c©u)

    1. I am late for school (never) ...................................................................................

    2. Lan goes to the park (often) ...................................................................................

    V. Put the words in order. (1.0 ms)( H·y s¾p xÕp c¸c tõ bÞ s¸o trén thµnh c©u v¨n)

    1. the/ It/ in/ summer/ is/ hot.    

    2. often/ my/ homework/ I/ in/ the/ evening/ do.

    VI. Make sentences  (2.0 ms)( §Æt c¸c c©u sau b»ng c¸c tõ gîi ý)

      1. What / weather / like / spring ? ………………………………………………………

      2.We / like / warm weather / but Phong / cool weather . .............................................................

      3.Why don't / we / zoo /?...................................................................................

      4. What /you / going / do / this summer vacation ?

      .......................................................................................................................................................

    VII.Add "ing" to the  verbs ( 2.0 ms) ( Hoµn thµnh c¸c ®éng tõ sau thµnh danh ®éng tõ)

    Example: play----playing

      1.Write  -  .....................                              5.Ride       -   .........................

      2.Walk   -  .....................                              6.Watch     -   .........................

      3.Go       -  .....................                              7.Swim      -   .........................

      4.Drive   -   .....................                             8.Skip        -   .........................

    No_avatar

    So¹n ngµy: 20/ 10/2005

    Gi¶ng ngµy:…/……/2005

    TiÕt: 15

    KiÓm tra 45/

     

    I. Môc tiªu:

              - KiÕn thøc: KiÓm tra ®¸nh gi¸ chÊt l­îng häc sinh trong qu¸ tr×nh häc

              - Qua ®ã gi¸o viªn ®¸nh gi¸, ®iÒu chØnh ph­¬ng ph¸p d¹y vµ truyÒn thô kiÕn thøc cho phï hîp.

                       - Kü n¨ng: Häc sinh cã kü n¨ng lµm viÖc theo quy tr×nh.

    II.ChuÈn bÞ cña thÇy vµ trß:

              - GV: C©u hái kiÓm tra ®¸p  ¸n, thang ®iÓm

              - HS: Th­íc kÎ, bót ch×, giÊy kiÓm tra.

    III. TiÕn tr×nh d¹y häc:

                       1. æn ®Þnh tæ chøc :

                        2.KiÓm tra bµi cò ( Kh«ng kiÓm tra )

                       3. T×m tßi ph¸t hiÖn kiÕn thøc míi:   45/        

     

    Nội dung

     

     

    Nhận biết

    Thông hiểu

    Vận dụng

    TN

    TL

    TN

    TL

    Thấp

    Cao

    ChươngI: Bản vẽ các khối hinh học

     

    3c

       1,5đ

     

     

     

     

    3c

       1,5đ

    Chương II: Bản Vẽ kĩ thuật

     

     

     

    4c

         3đ

     

    1c

          5,5đ

    5c

          8,5đ

    Tổng

     

     

    3c

       1,5đ

     

    4c

         3đ

     

    1c

          5,5đ

    8c

          10đ

     

     

    Bµi kiÓm tra mét tiÕt c«ng nghÖ

    Hä vµ tªn:

    Líp: 8

     

    A. TRẮC NGHIỆM (4,5)

    I. Hãy chọn câu trả lời đúng:

    Câu 1(0,5đ): Vị trí các hình chiếu trên bản vẽ như sau:

                a. Hình chiếu bằng ở dưới hình chiếu đứng, hình chiếu cạnh ở bên phải hình chiếu đứng

                b. Hình chiếu bằng ở trên hình chiếu đứng, hình chiếu cạnh ở bên trái hình chiếu đứng

                c. Hình chiếu cạnh ở bên phải hình chiếu đứng, hình chiếu bằng ở bên trái hình chiếu đứng

                d. Hình chiếu đứng ở dưới hình chiếu bằng, hình chiếu cạnh ở bên phải hình chiếu bằng

    Câu 2(0,5đ): Hình hộp chữ nhật được bao bởi những hình gì?

    a. Hình tam giác                                                b. Hình chữ nhật

    c. Hình đa giác phẳng                                       d. Hình bình hành

    Câu 3(0,5đ): Hình chiếu trên mặt phẳng song song với trục quay của hình cầu là hình:

    a. Hình chữ nhật                                               b. Hình vuông

    c. Hình tròn                                                      d. Tam giác

    Câu 4(0,5đ): Khi quay 1 hình tam giác vuông một vòng quanh một cạnh góc vuông cố định ta được hình:

    a. Hình trụ                                                        b. Hình cầu

    c. Hình nón                                                      d. Hình lăng trụ

    C©u 5(0,5đ): Hình bao bởi mặt đáy là một đa giác đều và các mặt bên là các tam giác cân bằng nhau có chung đỉnh là :

    A. Hình hộp chữ nhật.                                  B. Hình chóp đều.

    C. Hình nón.                                                D. Hình lăng trụ đều

    C©u 6(1,5®): Cho vËt thÓ (h.b)vµ b¶n vÏ cña nã (h.a).  H·y ®¸nh dÊu (x) vµo b¶ng1 ®Ó chØ sù t­¬ng quan gi÷a c¸c mÆt A, B, C, D cña vËt thÓ (b) øng víi h×nh chiÕu 1, 2, 3, 4, 5, cña c¸c mÆt (a) trªn h×nh sau:

     
     

     

     

      1                                 4          A                         B

     
     

     

     

                                         5

     

                                                                                  C

                                                     D

      2                       3

     

              (h.a)                                              (h.b)

    B¶ng 1

    MÆt

    H×nh chiÕu

    A

    B

    C

    D

    1

     

     

     

     

    2

     

     

     

     

    3

     

     

     

     

    4

     

     

     

     

    5

     

     

     

     

    C©u 7(0,5đ): Nội dung của bản vẽ chi tiết gồm:

           A. bảng kê, kích thước,yêu cầu kĩ thuật, khung tên.

           B. hình biểu diễn, kích thứơc, bảng kê, khung tên.

           C. hình biểu diễn, kích thước, yêu cầu kĩ thuật, khung tên

    B.Tù  luËn

    C©u8(5,5®): VÏ h×nh chiÕu ®øng, h×nh chiÕu b»ng vµ h×nh chiÕu c¹nh cña vËt thÓ sau (theo tØ lÖ tù chän):

     

     
     

     

     

     

     

     

     

     

     

                                          

    533370

    nhieu cau sai bet tet

     
     
     
    Gửi ý kiến
    print