Thư mục

Hỗ trợ kỹ thuật

  • (Hotline:
    - (04) 66 745 632
    - 0982 124 899
    Email: hotro@violet.vn
    )

Thống kê

  • lượt truy cập   (chi tiết)
    trong hôm nay
  • lượt xem
    trong hôm nay
  • thành viên
  • Chào mừng quý vị đến với Thư viện Đề thi & Kiểm tra.

    Quý vị chưa đăng nhập hoặc chưa đăng ký làm thành viên, vì vậy chưa thể tải được các tư liệu của Thư viện về máy tính của mình.
    Nếu đã đăng ký rồi, quý vị có thể đăng nhập ở ngay ô bên phải.

    de thi khao sat dau nam lop9 co dap an bang trac nghiem

    (Tài liệu chưa được thẩm định)
    Nguồn: thay
    Người gửi: Nguyễn Mạnh Cường
    Ngày gửi: 20h:55' 08-09-2011
    Dung lượng: 94.5 KB
    Số lượt tải: 368
    Số lượt thích: 0 người
    De thi khao sat chat luong dau nam lop 9 bang trac nghiem
    De1
    I .Choose one word whose underlined part is pronounced differently from the others.
    1.A. sugar
    B. see
    C. scout
    D. snorkel
    
     2.A. appeared
    B. grazed
    C. highlighted
    D. spelled
    
     3.A. windows
    B. books
    C. rulers
    D. teachers
    
     4.A. transmit
    B. character
    C. match
    D. apple
    
     5.A. brother
    B. thank
    C. than
    D. though
    
    
    II. Choose the best answer for each following sentence.
    6.He is lucky enough……….. a lot of money.
    A. to have
    B. has
    C. having
    D. had
    
     7.What does he look like? - He is…………
    A. sociable
    B. helpful
    C. tall
    D. reserved
    
     8.Minh is a deaf – mute so he can’t………...
    A. hear & speak
    B. see & speak
    C. smell & hear
    D. see & smell
    
     9.Tuan and Mai made that dress…………..
    A. himself
    B. themselves
    C. herself
    D. ourselves
    
     10.He used ……….. for a foreign company.
    A. work
    B. to work
    C. to working
    D. worked
    
     11. I am very proud ………….. my father.
    A. in
    B. for
    C. at
    D. of
    
     12.We have learnt English ………. three years.
    A. for
    B. since
    C. in
    D. at
    
     13.Would you mind if I……….. a photo of your house?
    A. take
    B. taking
    C. took
    D. will take
    
     14.Last night, my parents………..television when the phone rang.
    A. watched
    B. has watched
    C. was watching
    D. were watching
    
     15.Thanks for inviting me to the………… festival.
    A. cooking-rice
    B. rice-cooking
    C. rice-cooked
    D. cooked-rice
    
    
    Dap an
    I. 1A 2C 3B 4B 5A

    II. 6A 7C 8A 9B 10B 11D 12A 13C 14D 15B

    III. 16D 17B 18B 19A 20B

    IV. 21D 22C 23C 24C 25D
    De2

    Choose the word whose underlined part is pronounced differently:
    a. but b. cut c. minute d. umbrella
    a. knife b. key c. kind d. kick
    a. chair b. character c. chore d. children
    a. rice b. sink c. injure d. assistant
    Supply the correct verb form:
    While Bob (sleep) ......................................, the phone (ring) .........................
    I’d rather you (go) ..................... to bed now.
    The woman (sit) ....................... in front of me was wearing a big hat so I ...................... (can not) see anything.
    Radium (discover) .................................. by Marie and Pierre Curie in 1898.
    I (not understand) ................................. what you’ve said. Would you mind (repeat) ....................... that?
    My brother ...................... (leave) home 10 years ago. I ....................................... (never/ meet) him
    Choose the best words:
    A person who cannot speak or hear is called a ………….
    character B. deaf C. blind D. deaf-mute
    You can see a lot of his paintings in the next ………………..
    service B. exhibition C. demonstration D. invention
    Each year, …………… destroys homes and injures children.
    fire B. match C. kitchen D. soft drink
    The stepmother was very ………….. the little poor girl.
    cruel with B. cruel to C. upset of D. upset to
    Tim’s mother is always proud ………….. him because he works so hard.
    with B. of C. about D. at
    - Could you ………… me a favor? - How can I help?
    make B. give C. do D. bring
    - How do you want to send these parcels? - ………………..
    By email B. Through email C. By airmail D. Through airmail
    Typhoons, droughts, floods can easily …………… a harvest.
    destroy B. leave C. look for

     
    Gửi ý kiến
    print

    Nhấn Esc để đóng