Violet
Dethi

Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Đề thi, Kiểm tra

ANH 6 - UNIT 1 (BẢN CHẤT LƯỢNG CAO)

Wait
  • Begin_button
  • Prev_button
  • Play_button
  • Stop_button
  • Next_button
  • End_button
  • 0 / 0
  • Loading_status
Nhấn vào đây để tải về
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn:
Người gửi: Quang Thi
Ngày gửi: 22h:42' 16-09-2019
Dung lượng: 286.0 KB
Số lượt tải: 4
Số lượt thích: 0 người
ENGLISH 6
HỌC KỲ 1

UNIT 1: MY NEW SCHOOL
A. PHONETICS
I. Choose the words whose underlined part is pronounced differently from that of the others in each group
1. A. cover B. go C. flow D. so
2. A. flow B. love C. stone D. November
3. A. summer B. sun C. glue D. shut
4. A. slowly B. foam C. cover D. home
5. A. blood B. shoot C. shut D. flood
6. A. money B. sorry C. morning D. story
7. A. now B. grow C. down D. town
8. A. study B. student C. studio D. stupid
9. A. house B. about C. hour D. country
10. A. lunch B. fun C. judo D. sun
11. A. uniform B. computer C. student D. judo
12. A. subject B. sure C. surround D. see
13. A. excited B. nice C. library D. living
14. A. school B. teacher C. cheap D. watching
15. A. teach B. speak C. break D. read
16. A. flat B. hat C. many D. gas
17. A. missed B. called C. explained D. planned
18. A. choir B. chocolate C. chore D. chin
19. A. sorry B. physics C. size D. singer
20. A. fun B. student C. hungry D. sun
21. A. subject B. club C. put D. lunch
22. A. but B. lunch C. student D. up
23. A. day B. lake C. tall D. plane
24. A. restaurant B. river C. well D. left
25. A. office B. behind C. clinic D. picture
26. A. activity B. compass C. thank D. have
27. A. come B. someone C. brother D. volleyball
28. A. lunch B. computer C. calculator D. uniform
29. A. picture B. minute C. bicycle D. listen
30. A. repeat B. wearing C. teacher D. meat
31. A. come B. month C. mother D. open
32. A. brother B. judo C. going D. rode
33. A. come B. poem C. going D. follow
34. A. other B. Monday C. brother D. closer
35. A. judo B. mother C. open D. postcard
36. A. school B. teaching C. chess D. chalk
37. A. wonderful B. ago C. show D. go
38. A. come B. someone C. brother D. volleyball
39. A. lunch B. computer C. calculator D. uniform
40. A. funny B. lunch C. sun D. computer
41. A. other B. among C. potato D. nothing
42. A. activity B. compass C. thank D. have
43. A. group B. should C. soup D. pour
44. A. window B. nothing C. bowl D. grow
45. A. true B. luck C. Sunday D. uncle
46. A. homework B. judo C. compass D. overseas
47. A. show B. snow C. bowl D. now
48. A. notebook B. love C. above D. Monday
49. A. activity B. creative C. continuous D. international
50. A. surround B. counting C. country D. about

II. Choose the word whose main stressed syllable is placed differently from that of the other in each group.
1. A. greenhouse B. compass C. surround D. classmate
2. A. boarding B. judo C. pocket D. replace
3. A. delay B. swimming C. money D. compass
4. A. creative B. interview C. equipment D. remember
5. A. overseas B. beautiful C. difficult D. miracle
6. A. behind B. cupboard C. kitchen D. boring
7. A. backpack B. quiet C. feather D. pollute
8. A. rubbish B. dislike C. money D. lucky
9. A. bathroom B. messy C. backyard D. modern
10. A. cuisine B. valley C. pollute D. dislike
11. A. ready B. about C. heavy D. borrow
12. A. forgot B. early C. physics D. lesson
13. A. uniform B. exercise C. bicycle D. excited
14. A . canteen B. healthy C. rubber D. textbook
15. A. evening B. badminton C. already D. favourite

B. MULTIPLE CHOICE
I. Choose the best answer to complete each of the following sentences.
1. I sometimes ________ to the cinema.
A. go B. goes C. going D. to go
2. John ________much better now.
A. feel B. feels C. feeling D. is feeling
3. I ________football every weekend.
A. study B. have C. play D. do
4. She ________English at the moment.
A. study B. is studying C. studies D. studying
5. She is ________hard for her A levels.
A. having B. playing C. studying D. doing
6. I always ________a cooked breakfast.
A. have B. do C. play D. study
7. She ________to be an architect.
A. study B. studies C. studying D. is studying
8. I ________a one-hour lunch break.
A. play B. have C. do D. study
9. I'm ________physics, biology and chemistry.
A. playing B. having C. doing D. going
10. Do you want to ________cards with me?
A. play B. come C. have D. learn
11. Listening to music is one of the most popular leisure ________.
A. kindergarten B. activities C. hobby D. equipments
12. My son is just 2 years old and he is in _______ now.
A. kindergarten B. overseas C. high school D. secondary school
13. I don't like to ________ money from friends.
A. pay B. knock C. borrow D. help
14. We only have time for a snack at ________.
A. lunch B. gym C. meals D. break time
15. Do you know where our new ________ is? Our teacher wants to meet him.
A. poem B. classmate C. swimming pool D. gym
16. In order to keep ________, you should eat well and exercise regularly.
A. warm B. excited C. healthy D. quiet
17. My sister always has a lot of new ideas. She's a ________ person.
A. creative B. hard-working C. quiet D. healthy
18. Don't go climbing without the necessary ________.
A. uniform B. pocket money C. equipment D. share
19. Today is my son's first day at school so he is very ________.
A. creative B. excited C. worry D. interesting
20. It's impolite to go into someone's room without ________.
A. riding B. playing C. knocking D. sharing
21. Peter _______ an accident yesterday when he crossed the street.
A. studied B. had C. played D. did
22. James is _______ judo in the playground with his friends.
A. studying B. doing C. playing D. have
23. Linh _______ a headache so she is sleeping in her bedroom.
A. does B. plays C. studying D. has
24. My dad is _______ a cup of coffee with his colleague in the living room now.
A. plays B. study C. doing D. having
25. Williams always _______ breakfast with bread, egg and milk before coming to school.
A. has B. plays C. studies D. does
26. Nick and Rosy usually help their mom _______ the chores at the weekend.
A. study B. do C. playing D. have
27. He often _______ English vocabulary every morning.
A. doing B. having C. studies D. plays
28. Phong _______ basketball with his younger brother three times a week.
A. does B. has C. plays D. study
29. Emily sometimes _______ a chat with her pen friend in England.
A. does B. has C. studies D. plays
30. Jane is _______ History at the moment to prepare for the final exam.
A. studying B. doing C. playing D. has
31. You must _______ her report carefully before making a decision.
A. do B. study C. play D. have
32. I can sing but I can't _______ the flute.
A. play B. do C. study D. have
33. How is your first week _________ school?
A. on B. at C. for D. to
34. My brother often helps me_________ my homework.
A. at B. about C. for D. with
35. Megan is_________ badminton with her friends in the schoolyard.
A. having B. studying C. playing D. doing
36. The villa is_________ by pine trees.
A. surrounded B. built C. covered D. grounded
37. We do_________ in the gym every afternoon.
A. table tennis B. football C. judo D. homework
38. _________ does Jane have science? ~ On Monday and Friday.
A. Where B. What C. When D. What time
39. Nowadays, students often use_________ in mathematics lessons.
A. rubbers B. calculators C. pencils D. dictionaries
40. My cousin goes to a_________ school, so she only comes home at weekends.
A. boarding B. private C. public D. international
41. You look really_________ in your new uniform!
A. excited B. smart C. healthy D. interesting
42. _________ your parents give you pocket money?
A. Is B. Are C. Do D. Does
43. In many schools in Vietnam students have to wear a________.
A. clothing B. suit C. uniform D. coat
44. Trung: "Why do you think most people learn English?”
Phong: “________”
A. All of them are B. I hear it is very good
C. Because it's useful to them D. Because I like it
45. When my friend misses the lessons, I always________ him my notes.
A. takes B. send C. borrow D. lend
46. That is the laboratory________ we do all our experiments.
A. which B. where C. when D. that
47. - “How's your class this year?”
- “Great.________ forty-seven students, and they are good friends.”
A. It's B. They're C. There's D. There're
48. It is necessary for students to listen to their teacher________.
A. attentive B. attentively C. attention D. attending
49. Children will work hard if the lessons are________.
A. nice B. pleasant C. disappointing D. interesting
50. I'm always nervous when I'm________ an exam.
A. taking B. making C. working D. writing

C. WORD FORMS
I. Give the correct form of the word given to complete the sentences.
1. He is certainly the finest ……………………………..in Hollywood today.
(ACT)
2. He is a serious ……………………….., and totally committed to his work.
(ART)
3. She's very …………………………….. on the design front.
(CREATE)
4. No special …………………………….. is needed.
(EQUIP)
5. I still find the job ……………………………..
(EXCITE)
6. They are afraid of losing their …………………………….. identity.
(NATION)
7. …………………………….. rarely ask about his personal life.
(INTERVIEW)
8. He's the …………………………….. of a successful cartoon series.
(CREATE)
9. There is increased volcanic …………………………….. in the region.
(ACT)
10. She's the highest-paid …………………………….. in Hollywood.
(ACT)
11. History is an ……………. subject.
(INTEREST)
12. They have ……………. in finding a suitable apartment.
(DIFFICULT)
13. The company has only 60 …………….
(EMPLOY)
14. The ……………. way to travel is by plane.
(FAST)
15. Her English is ……………. than mine.
(GOOD)
16. What a ……………. party! I'd like go to home.
(BORE)
17. Few students like him. He is an ……………. teacher.
(POPULAR)
18. Some people play sport to be ________, not because they like it.
(HEALTH)
19. My aunt works as a ________ at a university.
(CHEMISTRY)
20. Students of our school are ________ with one another.
(FRIEND)
21. The ________ of the experiment is 20 minutes.
(LONG)
22. Be ________! The ground is very wet and slippery.
(CARE)
23. When foreigners talk to him, he can speak English ________ with them.
(EASY)
24. I like the fried chicken in our school canteen: it's really ________.
(TASTE)
25. Sometimes we are bored and ________ with his long lectures.
(SLEEP)

II. Give the correct form of the word in brackets to complete the following text.
Dear Lena,
How are you? I want to tell you about our school tradition. Birthday is a (1.WONDER) ________ holiday for everybody, isn't it? Every month, we celebrate birthdays of our classmates. We organize birthday parties for them. First, we decorate our classroom. Then we think of the sincere (2. CONGRATULATE)_________ for our classmates. I want to tell you about the last (3. CELEBRATE) _____________. That time we organized funny (4.COMPLETE) _________. We recited poems and sang songs. We baked a big and (5. TASTE) _________ cake. All were happy. I liked disco most of all. Tell me more about your school traditions.
Good bye! I'm looking forward to (6. HEAR) ___________ from you soon.
Yours truly,
Alex

D. VERB FORMS
I. Put the verbs in brackets into the correct form
1. She (walk)___________ to school every morning.
2. They (learn) ___________________ how to use the lawnmower in the garden.
3. Linda (go) ______________to the supermarket to buy some sugar.
4. Sometimes I (feel) _________________________ really lazy to do anything.
5. Phong and I (study) _________________________ English in my room.
6. I often (have) ____________________ breakfast at 7 A. m at home.
7. She (do)_________________ aerobics every morning to keep fit.
8. Nga (like) __________________playing basketball very much.
9. What time you (have) _____________________lunch every day?
10. She (not have) __________________ any pen, so I lend her one.
II. Fill in the blank with correct forms of a suitable verbs (study, have, do, play) to complete the following sentences.
1. He is _________________ hard at the moment
2. They _____________________ a beautiful home.
3. You can take the documents home and ____________________ them at your leisure.
4. He ______________ plenty of money but no style.
5. Jane ________________ the guitar and her brother is on percussion.
6. Nga is _________________ to be an architect.
7. Can I ________________ a drink of water?
8. Diane is _________________ anthropology at university.
9. I can't go out tonight – I've got to ________________ my history paper.
10. Which team do you _____________ for?

III. Put the verbs in brackets into the correct form
1. The plane (fly) _____________ to London every Monday.
2. Marc (make) _______________ pizza now.
3. Rose (read) _______________ a book.
4. First I (get) ______________ up, then I (have) _________________ breakfast.
5. Why it always (rain_______________ in Germany?
6. She (understand) ______________ English.
7. My friend often (draw) ______________ nice posters.
8. Why you always (criticize) _______________ me?
9. You can go outside now. It (not rain) ________________ any more.
10. The sun (rise) _______________in the east.

IV. Put the verbs into the correct form. Use Present Simple.
1. They ______________ (play) football and basketball at school.
2. My father ______________ (read) the newspaper every morning.
3. We ______________ (have) English, Maths and Science on Monday.
4. She never ______________ (do) her homework.
5. I ______________ (go) swimming twice a week.
6. Cars ______________ (be) more expensive than motorbikes.
7. Jane always ______________ (have) breakfast at 6 o'clock.
8 He usually ______________ (watch) TV after dinner.
9. London ______________ (be) a very big country.
10. I ______________ (be) a student and my parents ______________ (be) teachers.




E. CORRECTION
I. Find a mistake in the four underlined parts of each sentence.
1. What time does Mai has English class?
A B C D
2. Do you often go at school library when you have free time?
A B C D
3. She cleans the floor every morning. She cleans it now.
A B C D
4. When time do you usually get up every day?
A B C D
5. Does your mother and Mrs. Lanh work here? Yes, they do.
A B C D
6. How many child does she have? Two sons and two daughters.
A B C D
7. John are cleaning the room at the moment
A B C D
8. I swim usually at the weekend
A B C D
9. I and Lan rides a bike to school everyday
A B C D
10. My mom don't usually go to work on Saturday
A B C D
11. My father works at the moment.
A B C D
12. I am often playing football on Saturdays.
A B C D
13. She is wanting to buy a new computer.
A B C D
14. My children doesn't like reading.
A B C D
15. We have breakfast now.
A B C D
16. The girls are skip on the playground.
A B C D
17. Ann gets up at 6 o'clock and is having breakfast every day.
A B C D
18. I'm sorry I don't have time. I cook dinner.
A B C D
19. I can see that there is a vase behind of the light.
A B C D
20. We don't stay up late in night.
A B C D

II. Read the text and find 10 mistakes then correct them.
Example: live→ lives
Miss Lien live in a small house on Hanoi. She teaches English at a school there. She usually is breakfast in seven in the morning and she has dinner at twelve o'clock in the canteen of the school. She teaches his students in the morning. She teaches them dialogues on Wednesdays to Fridays. On Mondays, she teach them grammar. On the evening, she usually stays at home and listens books. She sometimes goes to the movie theatre. She always go to bed at ten o'clock.
ANSWERS


F. READING
I. Read the following text and decide which answer best fits each numbered blank.
Our teacher always motivates us to take (1) _______ in the sports activity, quiz competitions, oral and written activities, debates, scouting, group discussion and (2) _______activities in the school. Our class teacher teaches us (3) _______discipline of the school and keeps the school compound clean (4) _______tidy. Our principal (5) _______us motivational messages daily on the stage of prayer. We learn how to concentrate (7) _______the study in the class room. Our school organizes a quiz competition, dance competition and sports competition annually which is compulsory for (8) _______to participate.
1. A. piece B. part C. sort D. type
2. A. same B. similar C. another D. other
3. A. to maintain B. maintain C. maintains D. maintaining
4. A. what B. if C. and D. or
5. A. tell B. tells C. told D. telling
6. A. be B. being C. to be D. been
7. A. on B. at C. in D. to
8. A. we B. our C. ours D. us





II. Read the following text and use the words given in the box to fill in the blanks.
all
actual
your
idea
for
forward
and
score
On the first day of school, the secret to success is in the planning, not the pedagogy. How's (1) __________ back-to-school planning going? Have you forgotten anything? Our checklist can help! Included: Online resources (2) __________ a variety of back-to-school planning needs, including welcome letters, bulletin board ideas, (3) __________ back-to-school activities.
It's official. You're a teacher! You aced (4) __________ your education courses, know the subject matter backward and (5) __________, can rattle off the names and philosophies of dozens of educational theorists, and achieved a pretty respectable (6) __________ on the state certification exam. You finally have an (7) __________ job and an official class list. There's only one problem. The first day of school is drawing near and you have no (8) __________ want to do. Are you really ready to face that first terrifying day?

III. Read the following text and answer the questions below
One of the reasons you may have identified for underperforming is that you're not taking good enough notes. Hurriedly scrawled notes from class can be difficult to make sense of when you come to revise from them, or even to write an essay based on them. It's all to easy to misunderstand your own notes and fail to get a strong enough grasp of the topic. It's imperative, therefore, that you produce good notes from each of your classes and from the books you use – notes that you can read, that are useful, and that are logically organized. If you make notes by hand- in class, for example – try to type them up at the end of the day, while they're still fresh in your mind.
1. What is the one of the reasons for underperforming?
……………………………………….……………………………………….……………………………………….………………………
2. What are problems of Hurriedly scrawled notes?
……………………………………….……………………………………….……………………………………….………………………
3. What is the problem when misunderstanding your own notes?
……………………………………….……………………………………….……………………………………….………………………
4. Why are good notes from each of your classes and from the books important?
……………………………………….……………………………………….……………………………………….………………………
5. What should be done after making notes by hand?
……………………………………….……………………………………….……………………………………….………………………





IV. Read the following text and answer the questions below.
Chu Van An High School, also known as Chu Van An National School or Pomelo School, is one of the three provincial public magnet high schools in Hanoi, Vietnam, along with Hanoi-Amsterdam High School and Nguyen Hue High School. Established by French authorities in 1908 as High School of Protectorate, this is one of the oldest institutions for secondary education in Indochina. Despite the initial purpose of the French government for this school which was training native civil servant to serve in their colonial establishments, Vietnamese students at Buoi school, common name of the school, had many times struggled against colonial doctrine and the ruling power. With that patriotic and hard-working traditions, a lot of Buoi alumni became important figures in many area of Vietnam society such as the revolutionary Pham Van Dong, doctor Ton That Tung or poet Xuan Dieu
1. Who established Chu Van An High School?
……………………..…………………………………………………………………………………………………………………………
2. When was Chu Van An High School established?
……………………..…………………………………………………………………………………………………………………………
3. What is the initial purpose of the French government for this school?
……………………..…………………………………………………………………………………………………………………………
4. What was the common name of Chu Van An High School?
……………………..…………………………………………………………………………………………………………………………
5. Say the names of some important Buoi alumni.
……………………..…………………………………………………………………………………………………………………………

V. Read the following text and use the given words to fill in the blanks
by – are – and – And - within – local – secondary - is
Education in Canada is for the most part provided publicly, funded (1) ……………………. overseen by federal, provincial, and (2) ……………………. government. Education (3) ……………………. within provincial jurisdiction and the curriculum is overseen (4) ……………………. the province. Education in Canada is generally divided (5) ……………………. primary education, followed by (6) ……………………. education and post-secondary. (7) ……………………. the provinces under the ministry of education, there (8) ……………………. district school boards administering the educational programs.

G. WRITING
I. Finish each of the following sentences so that its meaning stays the same.
1. My brother often drives to work.
 My brother often goes_________________________________________________
2. My sister goes to the market every day on foot.
 My sister ___________________________________________________________
3. How much is this car?
 How much does______________________________________________________
4. Why don't we go out for a while?
 What about__________________________________________________________
5. No church in the village is older than this one.
 This is______________________________________________________________
6. Are there seven hundred pupils in your school?
 Does your school_____________________________________________________
7. What's your weight?
 How_______________________________________________________________
8. Mr. Quang is Vy's father.
 Mr. Quang has _______________________________________________________
9. They like pizza very much.
 Their favorite________________________________________________________
10. The bookstore is to the left of the hospital.
 The hospital_________________________________________________________
II. Use the given words to write the complete sentences.
1. school year/ Vietnam/ begin/ September.

2. elementary/ school day/ last/ 7:30 A. m/ 1:00 p.m.

3. children/ often/ wear/ uniform/ sit/ bench/ behind/ wooden desk/ small porcelain inkpot/ corner.

4. schoolgirl/ often wear/ white dress/ boy/ wear/ white shirt/ read kerchief.

5. window/ rural school/ often/ have no panel.

III. Rearrange the given words or phrases to make meaningful sentences.
1. the same/ the world/ Mathematics/ everywhere else/ as/ in/ is.
……………………………………………………………………………………………
2. favorite subjects/ Literature/ secondary school/ one of/ is/ in/ my.
……………………………………………………………………………………………
3. an overview/ the continents/ Geography/ about/ gives/ knowledge
……………………………………………………………………………………………
4. a 45 minute test/ a 15 minute test/ a month/ There is/ twice/ and/ every week.
……………………………………………………………………………………………
5. main exams/ every grade/ There are/ during/ four.
……………………………………………………………………………………………
IV. Write a short paragraph (80-100 words) about your first school day of this school year.
_______________________________________________________________
_______________________________________________________________
_______________________________________________________________
_______________________________________________________________
_______________________________________________________________
===================================================
ANSWER KEYS
UNIT 1. MY NEW SCHOOL
A. PHONETICS
I. Choose the words whose underlined part is pronounced differently from that of the others in each group
1. A
11. D
21. C
31. D
41. C
2. B
12. B
22. C
32. A
42. B
3. C
13. D
23. C
33. A
43. D
4. C
14. A
24. B
34. D
44. B
5. B
15. C
25. B
35. B
45. A
6. A
16. C
26. B
36. A
46. C
7. B
17. A
27. D
37. A
47. D
8. A
18. A
28. B
38. D
48. A
9. D
19. B
29. C
39. A
49. D
10. C
20. B
30. B
40. D
50. C
II. Choose the word whose main stressed syllable is placed differently from that of the other in each group.
1.C
4.B
7.D
10.B
13.D
2.D
5.A
8.B
11.B
14.A
3.A
6.A
9.C
12.A
15.C

B. MULTIPLE CHOICE
I. Choose the best answer to complete each of the following sentences.
1.A
11.B
21.B
31.A
41.B
2.B
12.A
22.B
32.A
42.C
3.C
13.C
23.D
33. B
43.C
4.B
14.D
24.D
34.D
44.C
5.C
15.B
25.A
35.C
45.D
6.A
16.C
26.B
36.A
46.B
7.D
17.A
27.C
37.C
47.D
8.B
18.C
28C
38.C
48.B
9.B
19.B
29.B
39.B
49.D
10.A
20.C
30.A
40.A
50.A





C. WORD FORMS
I. Give the correct form of the word given to complete the sentences.
1. actors
6. national
11. interesting
16. boring
21. length
2. artist
7. interviewers
12. difficulty
17. unpopular
22. careful
3. creative
8. creator
13. employees
18. healthy
23. easily
4. equipment
9. activity
14. fastest
19. chemist
24. tasty
5. exciting
10. actress
15. better
20. friendly
25. sleepy
II. Give the correct form of the word in brackets to complete the following text.
1. wonderful
2. congratulations
3. celebration
4. competitions
5. tasty
6. hearing

D. VERB FORMS
I. Put the verbs in brackets into the correct form
1. walks
2. are learning
3. is going
4. feel
5. are studying
6. have
7. does
8. like
9. do you have
10. doesn't have
II. Fill in the blank with correct forms of a suitable verb (study, have, do, play) to complete the following sentences.
1. studying
2. have
3. study
4. has
5. plays
6. studying
7. have
8. doing
9. do
10. play
III. Put the verbs in brackets into the correct form.
1. flies
2. is making
3. is reading
4. get – have
5. is it always raining
6. understands
7. draws
8. are you always criticizing
9. isn't raining
10. rises

IV. Put the verbs into the correct form. Use Present Simple.
1. play
2. reads
3. have
4. does
5. go
6. are
7. has
8. watches
9. is
10. am - are

E. CORRECTION
I. Find a mistake in the four underlined parts of each sentence.
1.C
6.A
11.B
16.B
2.C
7.A
12.A
17.C
3.C
8.B
13.A
18.C
4.A
9.A
14.C
19.D
5.A
10.B
15.B
20.D

II. Read the text and find 10 mistakes then correct them.
1. on → in
2. is → has
3. in (seven) → at
4. in → at
5. his → her
6. on → from
7. teach → teaches

8.On the evening→ In the evening
9.listens → reads
10. go → goes

F. READING
I. Read the following text and decide which answer best fits each numbered blank.
1. B
2.D
3.A
4.C
5. B
6.C
7.A
8.D
II. Read the following text and answer the questions below.
1. your
2. for
3. and
4. all
5. forward
6. score
7. actual
8. idea
III. Read the following text and answer the questions below.
1. It is that you're not taking good enough notes.
2. It can be difficult to make sense of them when revising or writing an essay based on them.
3. You may fail to get a strong enough grasp of the topic.
4. Good notes can be read, useful and logically organized.
5. You should try to type them up at the end of the day, while they're still fresh in your mind.
IV. Read the following text and answer the questions below.
1. French authorities established Chu Van An High School.
2. It was established in 1908.
3. It was for training native civil servant to serve in their colonial establishments.
4. It was Buoi School.
5. They were Pham Van Dong, doctor Ton That Tung or poet Xuan Dieu.
V. Read the following text and use the words given in the box to fill in the blanks.
1. and
2. local
3. is
4. by
5. into
6. secondary
7. within
8. are

G. WRITING
I. Finish each of the following sentences so that its meaning stays the same.
1. My brother often goes to work by car.
2. My sister walks to the market every day.
3. How much does this car cost?
4. What about going out for a while?
5. This is the oldest church in the village.
6. Does your school have seven hundred pupils?
7. How heavy are you?
8. Mr. Quang has a daughter, Vy.
9. Their favourite food is pizza.
10. The hospital is to the right of the bookstore.
II. Use the given words to write the complete sentences.
1. The school year in Vietnam begins in September.
2. The elementary school day lasts from 7:30an to 1:00pm.
3. Children often wear uniforms and sit on benches behind wooden desks with small porcelain inkpots in the corners.
4. Schoolgirls often wear white dresses and boys wear white shirts and red kerchiefs.
5. The windows in rural schools often have no panes.
III. Rearrange the given words or phrases to make meaningful sentences.
1. Mathematics is the same as everywhere else in the world.
2. Literature is one of my favorite subjects in secondary school.
3. Geography gives an over view knowledge about the continents.
4. There is a 15 minute test every week and a 45 minute test twice a month.
5. There are four main exams during every grade.

IV. Write a short paragraph (80-100 words) about your first school day of this school year.
_______________________________________________________________
_______________________________________________________________
_______________________________________________________________
_______________________________________________________________
_______________________________________________________________
_______________________________________________________________
_______________________________________________________________
_______________________________________________________________
_______________________________________________________________

===================================================

Quang Nguyễn trân trọng giới thiệu tới quý thầy cô “Bộ bài tập Anh 6 chất lượng cao”
Với cách liên hệ cực kỳ đơn giản để có thể biết thêm thông tin chi tiết và sở hữu bằng các cách sau:
1. Qua số điện thoại di động: 0339981186
2. Zalo: 0339981186
3. Facebook: Quang Nguyễn
* Ngoài bộ bài tập trên Quang Nguyễn còn rất nhiều các loại tài liệu chất lượng khác từ lớp 3 đến 12 chắc chắn sẽ cơ bản đáp ứng được nhu cầu và làm hài lòng quý thầy cô!
Trân trọng thông báo & cảm ơn!
 
Gửi ý kiến