Violet
Dethi
8tuoilaptrinh

Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Đề thi, Kiểm tra

đề thi giua ki 1 key

Nhấn vào đây để tải về
Hiển thị toàn màn hình
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn:
Người gửi: HOÀNG THỊ THẾ
Ngày gửi: 11h:46' 19-11-2021
Dung lượng: 36.0 KB
Số lượt tải: 300
Số lượt thích: 0 người
Surname:………………………………………………………….Class:………………………
Mid-term test
MÔN: TIẾNG ANH LỚP 10
Thời gian làm bài: 45 phút
I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others: (1M)
1. A. plays B. reads C. listens D. stops
2. A. traveled B. stared C. landed D. seemed
3. A. chemistry B. prepare C. receive D. degree
4. A. miss B. little C. child D. listen
Answers: 1. D 2. C 3. A 4. C
II. Choose the best answer. (4M)
5. Andrew _______ the test before so he _______ it very easy.
A. had done/found B. had done/ had found
C. did/ found D. did/ had found
6. I must go now. I promised ________________late.
A. not being B. not to be C. to not be D. I wouldn’t be
7. I was late for school this morning because my alarm clock didn’t ______________.
A. go on B. go off C. go away D. go up
8. He often ___________ to work by car everyday but today he __________ by bus.
A. goes/ goes B. is going/ will go C. went/ has gone D. goes/ is going
9. He’s not really interested in ________________ on the farm.
A. to work B. work C. worked D. working
10. He _____________the piano everyday.
A. practise B. practises C. to practise D. practising
11. The World War II ___________in 1939 and _________1945.
A. begins / ends B. had begun /ended C. has begun / had ended D. began / ended
12. She is interested _________ science. She is a scientist.
A. with B. of C. in D. under
13. It takes me 45 minutes to get ready.
A. to go B. to prepare C. to wake up  D. to do
14. Marie Curie was born................November 7, 1867.
A. in. B. from C. at D. on
15. Would you mind _______ some time taking to me after the examination?
A. to open B. opening C. open D. opened
16. _________do you live? - In a flat, near the university.
A. Where B. When C. Who D. Whom
17. They decided _______ this job.
A. taking B. take C. to take D. took
18. _______ money do you earn? – About $45 a week.
A. How much B. How many C. What D. Which
19. Remember _______ the letter for me tomorrow.
A. posting B. post C. will post D. to post
20. Will you please stop ________________ noise?
A. to make B. make C. be made D. making
Answers:
5. A 6. B 7. B 8. D 9. D 10. B
11. D 12. C 13. B 14. D 15. B 16. A
17. C 18. A 19. D 20. D
III. Identify the one underlined word or phrase A, B, C, or D that must be changed for the sentence to be correct: (1M)
21. Before she became a film star, she has been a stand-up comedian.
A B C D
22. Tom watches usually television in the evening.
A B C D
23. She has lived in London for five years before she moved to New York.
A B C D
24. I spend 20 minutes to read books every day.
A B C D
Answers: 21. C 22. A 23. A 24. C
IV. Give the correct form of words : (1M)
25. To prepare his (science) ______________ works, Karl often spends whole day in library.
26. “Chip and Dale” is really an ___________________ cartoon. (interest)
27. Please write your name and on the form. (occupy)
28. As a child, he received most of his at home. (educate)
Answers: 25. scientific 26. interesting 27. occupation
 
Gửi ý kiến