Violet
Dethi

Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Đề thi, Kiểm tra

ĐỀ TUYỂN SINH ANH VĂN 10 - SỞ GD-ĐT TP HCM (2-6-2017)

Wait
  • Begin_button
  • Prev_button
  • Play_button
  • Stop_button
  • Next_button
  • End_button
  • 0 / 0
  • Loading_status
Nhấn vào đây để tải về
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn:
Người gửi: Thẩm Tâm Vy
Ngày gửi: 17h:48' 02-06-2017
Dung lượng: 78.0 KB
Số lượt tải: 421
Số lượt thích: 1 người (Ngọc Yên)

KỲ THI ΤUYỂN SINH LỚP 10 TRUNG HỌC PHỔ THÔNG
Khóa ngày 02 tháng 6 năm 2017 tại TP.HCM
Môn thi ANH VĂN
Thời gian: 60 phút (không tính thời gian giao đề)
L Choose the word/phrase (A, B, C, or D) that best fits the space in each sentence. (2.5pts)
1. ~ Are you very busy.......Monday mornings?
~ No! I always have time for a cup of coffee.
A. from B. to C. out D. on
2. London is also known......"The Square Mile" beacause its area is almost one square mile.
A. with B. of C. as D. for
3. She didn`t hear the dog barking outside because she......headphones.
A. wore B. was wearing C. wearing D. is wearing
4. That is Maryan, the girl.......visited Lan and Nga last week.
A. who B. whom C. whose D. which
5. She felt a little bit cold, ......she put on her coat.
A. or B. because C. so D. but
6. My Japanese pen pal, Yoko, speaks English very......
A. best B. excellent C. well D. good
7. I like the new idea of those.......spoons which can be eaten after use as it is made of good rice.
A. edible B. inedible C. poisonous D. wooden
8. One plastic bottle recycled saves enough energy to run a 60-watt light........for 6 hours.
A. bulb B. standard C. electricity D. bill
9. ~ David: "It`s terrible. I don`t think I will be able to pass the exam."
~ Mary: ".........."
A. Let`s try it B. Don`t worry. Everything will be all right
C. Ok. What`s that`? D. Why not pass it?
10. ~ Sue: "You have read that article on the website, haven’t you?"
~ Peter : ".........."
A. Sure, thanks B. Not at all. Go ahead.
C. Not yet. Why? D. Yes, of course. I will.
Answer: 1. D 2. C 3. B 4. A 5. C 6. C 7. A 8. A 9. B 10. C
IL Choose the underlined word or phrase (A, B, C, or D) that needs correcting. (0.5pt)
11. Don`t use so much fossil fuel although there will be nothing left for future generations.

A. Don`t B. although C. will be D. left
12. Reevcling plastics reduce the amount of oil needed for making new plastics.
A. reduce B. amount C. needed D. making
Answers: 11. B 12. A
III. Read the following letter. Decide if the statements from 13 to 16 are True or False and choose the correct answer (A, B, C, or D) for the questions 17 and 18.
Today almost everyone walking down the street has at least one mobile phone in their pocket. That is because many mobile phones are upgraded every year around the world, and most people are interested in changing their old mobile phone for a new one. There has been an estimated number of 90 million unwanted mobile phones in the UK alone! This mountain weighs around 12,000 tonnes, but only about 5% of it is recycled. What makes us worried most is that mobile phones contain harmful chemicals which are released into the environment when phones begin to degrade and, in addition, large amounts of carbon dioxide are also produced during the manufacture of phones. It seems that the more modern mobile phones become, the worse our environment gets.
13. ......Mobile phones are modernized every year around the world.
14. ......Most people are keen on having a new er mobile phone.
15. ......About half of unwanted mobile phones in the UK are recycled.
16. ......Old mobile phones do no harm to the environment.
17. What is the passage mainly about?
A. The modetization of mobile phones is necessary/
B. There are more and mote mobile phones m the world.
C. The modernization of mobile phones make the environment worse.
D. The manufacture of phones produces carbon dioxide.
18. Which of the fotlowmg can be inferred from the passage?
A. Modern mobile phones are worse for the environment than
Avatar

Đề Tuyển Snh 10 Anh Văn tp HCM (2-6-2017)

Avatar

Cảm ơn cô Thảm Tâm Vy nhiều ạ.

 

 
Gửi ý kiến