Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Đề thi, Kiểm tra

kiem tra lop11 nang cao

Nhấn vào đây để tải về
Hiển thị toàn màn hình
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn:
Người gửi: Lê Thị Thu Hà
Ngày gửi: 22h:46' 04-06-2008
Dung lượng: 72.0 KB
Số lượt tải: 13
Số lượt thích: 0 người
Chương trình : Trắc nghiệm-Soạn thảo trắc nghiệm trên máy vi tính(Version 4.0-Free)
Lập trình : Phạm Văn Trung
Giáo viên : Trường THPT Bình Phú-Tx.TDM-Bình Dương
Liên hệ tác giả : ÐT (0650).816054
Email : phamtrung03@yahoo.com
phamtrung@gmail.com

= = = = = = = == = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Chương trình khởi tạo : 4 bản in !
Trường THPT Bình Phú-Bình Dương-Dùng font Unicode
Ðề kiểm tra một tiết - Môn : Vật lý - Ngày : 18/11/2007
Họ và tên : . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Hãy tô theo số báo danh(Dòng 1 hàng trăm, dòng 2 hàng chục, dòng 3 hàng đơn vị)) :
`!@#$%^&*(
`!@#$%^&*(
`!@#$%^&*(





Ðề số :
`!@#$%^&*(
`!@#$%^&*(
`!@#$%^&*(
Hãy chọn câu trả lời đúng nhất và tô đen vào bảng sau :
01). ; / , ~ 17). ; / , ~
02). ; / , ~ 18). ; / , ~
03). ; / , ~ 19). ; / , ~
04). ; / , ~ 20). ; / , ~
05). ; / , ~ 21). ; / , ~
06). ; / , ~ 22). ; / , ~
07). ; / , ~ 23). ; / , ~
08). ; / , ~ 24). ; / , ~
09). ; / , ~ 25). ; / , ~
10). ; / , ~ 26). ; / , ~
11). ; / , ~ 27). ; / , ~
12). ; / , ~ 28). ; / , ~
13). ; / , ~ 29). ; / , ~
14). ; / , ~ 30). ; / , ~
15). ; / , ~ 31). ; / , ~
16). ; / , ~ 32). ; / , ~

1). She remembers ....................... her exercise notebook when she goes to school
a). Bringing b). Bring
c). To bring d). Brings
2). Vvvvvv
a). Women b). Attend
c). Event d). Contest
3). You shouldn`t let children ......................... with matches
a). Playing b). To play
c). Play d). Be played
4). Look, they are likely to .................... to the news. They seem .................
a). Listen / to be excited
d). Be listening / to be excited
b). Have been listening / to have excited
c). Be listening / to be being excited
5). I`d rather................... to Elvis than the Beatles
a). To listen b). To listening
c). Listening d). Listen
6). Did you notice Max ....................... another student`s paper during the exam?
a). Look at b). To look at
c). Looked at d). Looking at
7). We always celebrate our wedding ........................... with dinner in an expensive restaurant every year.
a). Party b). Ring
c). Cake d). Anniversary
8). During her summer vacation , she did ....................... work with her friends.
a). Voluntary b). Volunteer
c). Volunteering d). Voluntarily
9). This programme is held to ........................ funds to help street children .
a). Raise b). Rise
c). Grow d). Increase
10). The apples on the tree are ripe. They need .....................
a). To be picked b). To pick
c). Pick d). To picking
11). I like to listen to the birds ........................ when I get up early in the morning.
a). Sang b). To sing
c). Singing d). Sing
12). Elephants are said ...................... good memories.
a). Having b). To have
c). Have d). Has
13). They object .. .................... their plansat this late rate .
a). To change b). To changing
c). Of changing d). To have changed
14). Cuckoos ................... nests.They ...................... the nests of other birds .
a). Don`t build/ use b). Are not building / use
c). Don`t build/ are using d). Are not building / are using
15). Nnnnnnn
a). Pageant b). Major
c). Degrade d). Refrain
16). This is the fifth cup of coffee you ........................... today!
a). Had b). Are having
c). Have d). Have had
17). .................. a foreign language often leads students to learn about the culture of the countries where it is spoken.
a). Being study b). Study
c). To study d). Studying
18). I am always watched ................. guitar for that music group
a). To play b). Play
c). Playing d). Plays
19). With more than 94% of its population being able to read and write , Vietnam has a high rate of ............
a). Illiteracy b). Illiterate
c). Literate d). Literacy
20). I`m sure that teenagers benefit ....................... volunteer work .
a). With b). On
c). By d). From
21). "I didn`t break the window", Jenny said
a). Jenny refused breaking the window.
b). Jenny said that he didn`t break the window.
c). Jenny denied breaking the window.
d). Jenny admited breaking the window.
22). In my spare time, I enjoy taking care of my aquarium and to work on my stamp collection.
a). Ggj b). Gg
c). Hhh d). Jj
23). " You........................take more exercise ," my doctor advised me
a). Would like to b). Would
c). Had better d). Have to
24). He has so few ....................that he is always lonely.
a). Friend b). Friendly
c). Friendship d). Friends
25). "Why don`t we stay with the villagers one more day , " the team leader ....................
a). Suggested b). Asked
c). Invited d). Reminded
26). After driving for three hours, we stopped ...........................something to eat.
a). Getting b). Get
c). To get d). Got
27). The student volunteers insisted to help the local people repair the bridge.
a). Ss b). Ww
c). E d). Ww
28). Bees are ...................... insects. They are considered much more hard-working than human beings.
a). Study b). Studious
c). Care d). Careful
29). I don`t remember ever ...................... that story before.
a). Hear b). To hear
c). Hearing d). Heard
30). He had a fireplace ........................ in the corner of the sitting room .
a). Install b). Installed
c). Installing d). To install
31). Tom was accused ...................... some top secret document.
a). Of having stolen b). Of stealing
c). To steal d). To have stolen
32). The police threatened , " ................................"
a). Not drive so fast! b). Don`t drive so fast!
c). You drive so fast! d). You should drive so fast.
Trường THPT Bình Phú-Bình Dương-Dùng font Unicode
Ðề kiểm tra một tiết - Môn : Vật lý - Ngày : 18/11/2007
Họ và tên : . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Số báo danh : . . . . . . . .

Nội dung đề thi số : 002
1). I`d rather................... to Elvis than the Beatles
a). Listening b). To listening
c). Listen d). To listen
2). Nnnnnnn
a). Pageant b). Major
c). Degrade d). Refrain
3). After driving for three hours, we stopped ...........................something to eat.
a). Getting b). Get
c). To get d). Got
4). He had a fireplace ........................ in the corner of the sitting room .
a). Install b). To install
c). Installed d). Installing
5). She remembers ....................... her exercise notebook when she goes to school
a). To bring b). Bring
c). Bringing d). Brings
6). Look, they are likely to .................... to the news. They seem .................
a). Listen / to be excited
d). Be listening / to be excited
b). Have been listening / to have excited
c). Be listening / to be being excited
7). I am always watched ................. guitar for that music group
a). Playing b). Play
c). To play d). Plays
8). You shouldn`t let children ......................... with matches
a). Be played b). To play
c). Playing d). Play
9). With more than 94% of its population being able to read and write , Vietnam has a high rate of ............
a). Illiteracy b). Illiterate
c). Literate d). Literacy
10). The apples on the tree are ripe. They need .....................
a). To pick b). To picking
c). Pick d). To be picked
11). We always celebrate our wedding ........................... with dinner in an expensive restaurant every year.
a). Anniversary b). Party
c). Cake d). Ring
12). I`m sure that teenagers benefit ....................... volunteer work .
a). With b). By
c). From d). On
13). "Why don`t we stay with the villagers one more day , " the team leader ....................
a). Asked b). Invited
c). Suggested d). Reminded
14). Tom was accused ...................... some top secret document.
a). Of stealing b). To steal
c). Of having stolen d). To have stolen
15). Cuckoos ................... nests.They ...................... the nests of other birds .
a). Are not building / use b). Don`t build/ use
c). Don`t build/ are using d). Are not building / are using
16). The police threatened , " ................................"
a). You should drive so fast. b). Not drive so fast!
c). You drive so fast! d). Don`t drive so fast!
17). Did you notice Max ....................... another student`s paper during the exam?
a). Looking at b). To look at
c). Look at d). Looked at
18). Elephants are said ...................... good memories.
a). Having b). To have
c). Have d). Has
19). "I didn`t break the window", Jenny said
a). Jenny refused breaking the window.
b). Jenny said that he didn`t break the window.
c). Jenny admited breaking the window.
d). Jenny denied breaking the window.
20). .................. a foreign language often leads students to learn about the culture of the countries where it is spoken.
a). Being study b). Study
c). Studying d). To study
21). They object .. .................... their plansat this late rate .
a). To changing b). To change
c). Of changing d). To have changed
22). I don`t remember ever ...................... that story before.
a). Hear b). Hearing
c). To hear d). Heard
23). I like to listen to the birds ........................ when I get up early in the morning.
a). Sing b). To sing
c). Singing d). Sang
24). He has so few ....................that he is always lonely.
a). Friendship b). Friendly
c). Friends d). Friend
25). " You........................take more exercise ," my doctor advised me
a). Would like to b). Would
c). Had better d). Have to
26). Vvvvvv
a). Contest b). Attend
c). Women d). Event
27). This is the fifth cup of coffee you ........................... today!
a). Had b). Have
c). Have had d). Are having
28). In my spare time, I enjoy taking care of my aquarium and to work on my stamp collection.
a). Ggj b). Gg
c). Hhh d). Jj
29). During her summer vacation , she did ....................... work with her friends.
a). Vo
 
Gửi ý kiến