Violet
Dethi

Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Đề thi, Kiểm tra

KIEMTRA15'E12-UNIT1-5MADE

Wait
  • Begin_button
  • Prev_button
  • Play_button
  • Stop_button
  • Next_button
  • End_button
  • 0 / 0
  • Loading_status
Nhấn vào đây để tải về
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn:
Người gửi: Nguyễn Xuân Trúc
Ngày gửi: 21h:09' 19-08-2011
Dung lượng: 145.0 KB
Số lượt tải: 198
Số lượt thích: 0 người
Tam Vu 2 High School FIFTEEN MINUTES TEST
ENGLISH 12 – UNIT 1
……………, August ……….. , 2011
Name : .................................................
Class 12…………

Code 1
Choose the best option
1). Economics ................. the science of choice.
A). was B). is C). were D). are
2). I`ll wait here until you .................
A). return B). have returned C). returned D). will return
3). Whenever problems come up , We discuss them frankly .
A). are solved B). rise C). happen D). disappear
4). Someone knocked on the door while I ................. TV.
A). watch B). am watching C). was watching D). watched
5). We are a very close-knit family.
A). happy B). far away C). knitting D). having a close relation
6). The robbers ................. away before the police arrived.
A). ran B). run C). had run D). were running
7). Dad is always willing to give a hand with cleaning the house.
A). help B). give part of his body
C). work together D). shake hand
8). She revised her lessons well and could answer all the questions with.........................
A). confide B). confident C). confidently D). confidence
9). My little brother is very naughty ; our grandparents always say he is as ................. as a monkey.
A). responsible B). obedient C). supportive D). mischievous
10). Her parents never allow her to go out late.
A). Her parents never let her to go out late.
B). In spite of not allowing her to go out late , she goes o doing that.
C). Because her parents don`t let her to go out late , she stays at home often
D). Her parents don`t want her to go out late.
11). Who ................. to on the phone as we came into the room?
A). did you talk B). had you talked C). were you talking D). are you talking
12). I ................. your cousin at the library yesterday afternoon.
A). see B). seeing C). saw D). have seen
13). In my attempt to win a place at university . I am under a lot of pressure.
A). difficulties B). strong influence C). difference D). force
14). " Would you like to go to the cinema with me this afternoon?" - ................. "
A). I` m sorry. B). Yes, I`d love to.
C). Yes , yes . You can sit here D). The seat has been taken . Sorry.
15). In my family I am not allowed ................. up so late.
A). stay B). staying C). stayed D). to stay
16). Who do you often talk to before making an important ................. ?
A). decide B). decided C). decision D). to decide
17). We have to be ................. for what we have done.
A). respond B). responsible C). responsibility D). responsibly
18). She`d rather stay at home than ................. shopping.
A). go B). to go C). goes D). went
19). While Pat was cleaning the house , she ................. a secret door behind the wardrobe.
A). noticed B). notice C). was noticing D). is noticing
20). My mother takes the responsibility for running the household.
A). moving quickly B). making the home run
C). taking after D). managing

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

{
{
{
{
{
{
{
{
{
{
{
{
{
{
{
{
{
{
{
{

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}
}

~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~

 
Gửi ý kiến