Violet
Dethi

Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Đề thi, Kiểm tra

OLYMPIC 30.4- Tiếng Anh 10- Đề 10

Wait
  • Begin_button
  • Prev_button
  • Play_button
  • Stop_button
  • Next_button
  • End_button
  • 0 / 0
  • Loading_status
Nhấn vào đây để tải về
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn: ST
Người gửi: Đặng Quốc Tú
Ngày gửi: 19h:43' 02-09-2021
Dung lượng: 28.2 KB
Số lượt tải: 164
Số lượt thích: 0 người
SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO GIA LAI
TRƯỜNG : THPT CHUYÊN HÙNG VƯƠNG

KỲ THI OLYMPIC TRUYỀN THỐNG 30 - 4 LẦN THỨ XXIV
ĐỀ THI ĐỀ NGHỊ MÔN: TIẾNG ANH ; KHỐI: 10
NĂM HỌC 2017 - 2018




___________________________________________________________________________








I. MULTIPLE CHOICE QUESTIONS (40 pts)
QUESTION 1: WORD CHOICE ( 5pts)

Choose the word or phrase from A, B, C or D that fits each blank.
1.I’m afraid Jennifer’s very ______ She believes everything she’s told.
A. gullible B. trustworthy C. credible D. honest
2.In the hands of a reckless driver, a car becomes a _____ weapon.
A. lethal B. fatal C. mortal D. venal
3. I slept badly last night and am feeling particularly ______ this morning.
A. slow-witted B. far-reaching C. off-hand D. top-heavy
4.Radio and television make it possible for the news to be widely______ .
A. disseminated B. dislocated C. dismantled D. expressed
5. You can’t bury your head ______ and hope that this problem goes away, you know.
A. in the mud B. in the pool C. in the sand D. in the water
6.Unanswered, the demands for nuclear deterrents have _______ fears of civil war.
A. flashed up B. prognosticated C. sidetracked D. stoked up
7.This evidence should prove ______ that he was telling the truth
A.once and for all B.from time to time C.over and above D.now and then
8.A new computer has been produced, which will ______ all previous models
A.overdo B.supersede C.excel D.overwhelm

10. My decision to drop out of university after a year is one I now _____ regret.
A. painfully B. harshly C. heavily D. keenly

KEYS : 1A 2.A 3. D 4.A 5.C 6. D 7. A 8. B 9. D 10. A











QUESTION 2 : STRUCTURES AND GRAMMAR (5pts)

Choose the answer which best complete each sentence
1. I supposed, as ______ we all, that the meeting would be cancelled.
A. did B. would C. only D. just
2. Although the Moon appears ______, it reflects on average only 7 percent of the light that falls on it.
A. bright to the eye B. brightly to the eye
C. bright in the eye D. brightly in the eye
3. “What would you do in my place?” - “Were ______ treated like that, I’d complain to the manager.”
A. I to be B. I to had been C. I have been D. to I be
4. ______ the catfish is prized for its taste.
A. With ugly look B. As ugly looking
C. Ugly looking as it is D. As it is ugly looking
5. His advice that it ______ at once is reasonable.
A. should do B. be done C. needs to be done D. is done
6. At no time ______ you pay a rise.
A. did I ever promise B. do ever I promise
C. I have ever promised D. had ever I promised
7. Dick put ______ ball in ______ net in ______ second half but ______ goal was disallowed
A. a/a/a/a B. the/the/the/the C. the/the/a/a D. a/a/the/the
8. ______ about what he had heard, John telephoned hia brother
A. Having worried B.To worry C. He worried D. Worried
9. ______ given to the various types of microscopic plants and animals found in water
A. Named plankton B. the name of plankton
C. Plankton’s name D. Plankton is the name
10. You must ______ asleep in the train.
A. have been tired if you fallen B. be tired if you fallen
 
Gửi ý kiến

↓ CHÚ Ý: Bài giảng này được nén lại dưới dạng RAR và có thể chứa nhiều file. Hệ thống chỉ hiển thị 1 file trong số đó, đề nghị các thầy cô KIỂM TRA KỸ TRƯỚC KHI NHẬN XÉT  ↓