Violet
Dethi

Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Coccoc-300x250

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Đề thi, Kiểm tra

OLYMPIC 30.4- Tiếng Anh 10- Đề 7

Wait
  • Begin_button
  • Prev_button
  • Play_button
  • Stop_button
  • Next_button
  • End_button
  • 0 / 0
  • Loading_status
Nhấn vào đây để tải về
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn: ST
Người gửi: Đặng Quốc Tú
Ngày gửi: 19h:42' 02-09-2021
Dung lượng: 53.3 KB
Số lượt tải: 152
Số lượt thích: 0 người
A. MULTIPLE CHOICE (40 pts)
I. WORD CHOICE (05 pts)
Choose the best options to complete the following sentences.
1. The plague, otherwise known as the Black Death, was a ..............disease.
A. contagious B. contiguous C. contingent D. congenial
2. The young man felt..............in the presence of so many young ladies.
A. inhospitable B. hindered C. inhibited D. prohibited
3. The Conservatives declared their intention of..............the whole Act once they came into power.
A. repulsing B. repelling C. impelling D. repealing
4. The Prime Minister will decide whether to release the prisoner or not; that`s his.............. .
A. prerogative B. derogatory C. abdication D. humanity
5. The new town development has begun to..............on the surrounding green belt.
A. reach B. encroach C. enter D. intrude
6. I was informed by the police officer that he would be forced to take me into.............. .
A. guardianship B. bail C. custody D. protection
7. They continued fighting despite all the..............they met with.
A. adversities B. amenities C. properties D. liabilities
8. The media are always keen on reporting.............. .
A. mishaps B. calamities C. reverses D. hardships
9.Not only is little Johnny`s grammar incoherent and his spelling atrocious but also
his punctuation.............. .
A. slothful B. sluggish C. hazard D. haphazard
10. The dealer wanted £40 and I was only willing to pay £30, but we finally agreed to..............the difference.
A. drop B. decrease C. split D. divide

KEY TO WORD CHOICE
1.A
2.C
3.D
4. A
5. B

6. C
7.A
8. B
9. D
10.C


II. GRAMMAR AND STRUCTURES (05 pts)
Choose the best options to complete the following sentences.
1. I am in a favor of his proposal that a special committee ..............to examine the problem.
A. set up B. be set up C. will be set up has to be set up
2. A new generation of performers, ..............those who by now had become a household name, honed their skills before following the path onto television.
A. no less talented than B. along with talented as
C. together with talented as D. having been more talented than
3. I..............at the exam paper lying on Mr. Gregson’s desk, but I didn’t want to risk it.
A. could look B. can look C. can have looked D. could have looked
4. If I ..............hear from Nigel, I’ll tell him you were asking after him.
A. happened B. should happen to C. should to D. will happen to
5. They had ..............that it was invisible from the road.
A. so designed it B. designed it to be C. desgned it such as D. designed it like
6. Beacon Hill, ..............cobblestone streets, is one of boston’s most charming historical sections.
A. where Colonial brick houses line B. where Colonial brick lines houses C. Colonial brick houses line where D. houses where Colonial brick lining
7. In the Eastern part of New Jersey .............. , a major shipping and manufacturing center.
A. lies the city of Eliaebeth B. the city of Elizabeth lies there
C. around the city of Elizabeth lies D. there lies the city of Elizabeth around
8. Although most of algae are predominantly single-celled, those masked with brown and red pigments ..............multicellular.
A. for B. the C. are D. when
9. The growth of psychobiology owes ..............to major conceptual advances in the way people think about the brain.
A. much B. as much as C. much which D. there is so much
10. Owning and living in a freestanding house is a goal of young adults, ..............earlier generations.
A. as did B. as it was of C. like that of D. so have

KEY TO GRAMMAR AND STUCTURES
B
A
D
B
A

A
A
C
A
B


III. PHRASAL VERBS AND PREPOSITIONS (05 pts)
Choose the best options to complete the following sentences.
1. I was sitting in a train looking out of
 
Gửi ý kiến

↓ CHÚ Ý: Bài giảng này được nén lại dưới dạng RAR và có thể chứa nhiều file. Hệ thống chỉ hiển thị 1 file trong số đó, đề nghị các thầy cô KIỂM TRA KỸ TRƯỚC KHI NHẬN XÉT  ↓