Violet
Dethi

Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Coccoc-300x250

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Đề thi, Kiểm tra

thi hk2

Wait
  • Begin_button
  • Prev_button
  • Play_button
  • Stop_button
  • Next_button
  • End_button
  • 0 / 0
  • Loading_status
Nhấn vào đây để tải về
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn:
Người gửi: Phạm Lê Minh Nhựt (trang riêng)
Ngày gửi: 23h:33' 17-04-2008
Dung lượng: 51.0 KB
Số lượt tải: 205
Số lượt thích: 0 người
PHOØNG GD CHAÂU THAØNH ÑEÀ THI HOÏC KÌ II - NAÊM HOÏC : 2007 -2008
TRÖÔØNG THCS THÒ TRAÁN MOÂN : TIEÁNG ANH - LÔÙP 9
THÔØI GIAN : 45 PHUÙT


MA TRAÄN:

Chñ ®Ò
NhËn biÕt
Th«ng hiÓu
VËn dông CÑ thaáp
VËn dông CÑ cao

I. SPEAKING


4
0.25



II. LANGUAGE FOCUS
8
0.25

6
0.25
4
0.25

III.WRITING

6
0.25

2
0.5

IV.READING


4
0.5


Toång soá caâu hoûi
8

10

10

6

Toång soá ñieåm

2
2.5
3.5
2

% ñieåm
20%
25%
35%
20%





B.NOÂÏI DUNG
I. Choose the words that has the underlined part pronounced differently from the others (1MS)
a. ordinary b. category c. standard d. draft
a. category b. consumer c. label d. faucet
a. household b. resource c. account d. cloudy
a. chopstick b. crack c. scenery d. receiver
II. Circle the correct answer A, B, C or D to complete each of the following sentences. (4.5 MS)
1. They made their living by _________ fish in the ocean every day.
A. to catch B. catch C. catching D. caught
2. They felt _________ when Tet was coming near.
A. excitement B. excited C. excitedly D. exciting
3. I suggest _________up the beach.
A. clean B. to clean C. cleaned D. cleaning
4. Thuy`s grandmother turned the television _________ to see the weather
forecast.
A. off B. up C. on D. down
5. Auld Lang Syne is a song which is sung on _________ .
A. Easter B. Christmas C. New Year`s Day D. New Year`s Eve
6. There is too much traffic. _________ , the air is polluted.
A. Since B. Therefore C. However D. But
7. Solar energy doesn`t cause _________ .
A. pollution B. polluted C. pollute D. pollutant
8. My friend Nigel, _________works in the City Bank, earns much more
than I do.
A. whose B. that C. who D. which
9. If people _________energy, there will be no shortage of electricity.
A. save B. will save C. saving D. would save
10. The children laughed _________when they are watching a comic.
A. happily B. happy C. happiness D. unhappy
11. If Ba ________ here tomorrow, I will phone you.
A. come B. comes C. came D. will come
12. He didn`t have much money, _____ he bought a lot of things at the shop for Tet.
A. and B. but C. or D. so
13. Tom enjoys ________ strange stamps.
A. collect B. to collect C. collecting D. collected
14. If she continues to use electricity that way, she ________ to pay a large bill.
A. have B. has C. will have D. would have
15. They are discussing the celebration that is going to ________ this month.
A. hold B. held C. be hold D. be held
16. The air is polluted ________ there is too much traffic.
A. because B. but C. however D. therefore
17. We all like the sticky rice cakes ________ are made by our grandmother.
A. who B. what C. which D. where
18. Linh didn`t come to the party because he had to look _____her younger sister.
A. at B. after C. for D. up
III. Write the correct form of the words in brackets. (1.5 MS)
1. If it doesn`t rain soon, there`ll be a great ...........................of water. (short)
2. We can protect the environment: by ....................... air pollution. (reduce)
3. The price of ...................................has gone up again. (electric)
4. We`ll live a happier and .............................life if we keep our environment clean. (health)
5. She was ............................pleased that she passed the exam. (extreme)
6. He is one of the most famous .......................in the world. (environment)
IV. Read the following passage and decide if the following statements are true (T) or false (F). (2 MS)
There are many celebrations throughout the year in Viet Nam, but Tet or the
Lunar New Year is the most important celebration for Vietnamese people.
Tet usually occurs in late January or early February. A few days before Tet
is the time for people to clean and decorate their homes. During Tet, people,
old and young, enjoyed special food cooked on the occasion of Tet. It is
also the time for family members to be together.

1. The Lunar New Year is another name for Tet.
2. Tet usually begins in early January.
3. People often make their houses nice and new for Tet.
4. Tet is the time for family reunions.
V.Complete the second sentence in such a way that it has the same meaning as the first one.(1M)
1. She started working in this company 5 years ago.
She has..............................................................................
2. In spite of his good salary, he was unhappy in his job.
Although ............................................................................

-------------- THE END ------------

C.ÑAÙP AÙN:
I.1.a 2.d 3.b 4.d
II.
1.C 2.B 3.D 4.C 5.D 6.B 7.A 8.C 9.A 10.A 11.B 12.B 13.C
14.C 15.D 16.A 17.C 18.B
III.
SHORTAGE 2.REDUCING 3.ELECTRICITY
4.HEALTHY 5.ENVIRONMENTALISTS
IV. 1.T 2.F 3.T 4.T
V.
1. She has worked in this company for 5 years.
Although his salary was good, he was unhappy in his job.
VI. 1.a 2.d 3.b 4.d


Thò traán ngaøy 28 thaùng 2 naêm 2008
GVBM




PHAÏM LEÂ MINH NHÖÏT

 
Gửi ý kiến

↓ CHÚ Ý: Bài giảng này được nén lại dưới dạng ZIP và có thể chứa nhiều file. Hệ thống chỉ hiển thị 1 file trong số đó, đề nghị các thầy cô KIỂM TRA KỸ TRƯỚC KHI NHẬN XÉT  ↓