Violet
Dethi

Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Đề thi, Kiểm tra

UNIT 1

Wait
  • Begin_button
  • Prev_button
  • Play_button
  • Stop_button
  • Next_button
  • End_button
  • 0 / 0
  • Loading_status
Nhấn vào đây để tải về
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn:
Người gửi: Nguyễn Hữu Nhựt
Ngày gửi: 18h:04' 24-08-2017
Dung lượng: 202.0 KB
Số lượt tải: 3756
Số lượt thích: 5 người (Đào Duy Khánh, Phạm Xuân Hoài, Võ Thị Thanh Thuy, ...)
UNIT 1-FAMILY LIFE
I.Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others.
1.A.create
B. critical
C. recreation
D. acre

2.A. parents
B. family
C. happy
D.frankly

3. A. chore
B. women
C. enormous
D. overall

4. A. bread
B. embrace
C. fiber
D. brother

5. A. train
B. track
C. center
D. instrument

6. A. duty
B. mum
C. movement
D. true

7. A. prepare
B. together
C. tend
D. equal

8. A. sociable
B. nurture
C. solution
D. share

9. A. traditional
B. career
C. around
D. washing

10.A. teeth
B. strength
C. with
D. both

Answer keys:
1.D
2.A
3.B
4.C
5.C
6.B
7.D
8.B
9.D
10.C

II.Choose the word which has a different stress pattern from that of the others
1.A.household
B. laundry
C.finance
D. extend

2.A.nuclear
B. require
C. routine
D. divide

3.A.responsible
B. preparation
C. individual
D. beneficial

4.A.consider
B. relation
C. atmosphere
D. contribute

5.A.homemaker
B. example
C. breadwinner
D. positive

6.A.afraid
B. burden
C. gender
D. iron

7.A.financial
B. convergence
C. grocery
D. parental

8.A.rubbish
B. manage
C. divorce
D. realize

9.A.urgent
B. husband
C. housework
D. protect

10.A.similar
B. ungrateful
C. vulnerable
D. benefit

Answer keys:
1.D
2.A
3.A
4.C
5.B
6.A
7.C
8.C
9.D
10.B

III.Choose the best answers to complete the sentences :
1. Women whose husband do not contribute to household chores are more vulnerable to illness.
A. happy
B.easy to be hurt
C. hard
D. friendly

2. Tom: “Which of the chores do you dislike doing the most ?” ( Jerry: “ “.
A. I like cooking and sweeping the floor B. I do the laundry, cook and wash the dishes
C. Well, my favorite activity is doing the washing-up
D. Washing the dishes, because I often break things when I do the washing-up
3. As a housewife, she stays at home and her children. She takes care of them, feeds them and
protects the to develop.
A. nurtures
B.nurture
C. nature
D. natures

4. It is unfair to state that a woman’s job is to look everyone in the family and takes the house
A. in-on
B.after-in
C. of-of
D. after-of

5. “The lecturer splits the students into 4 groups” has closest meaning to .
A. The lecturer divides the students into 4 groups
B. The lecturer divided the students into 4 groups

C. The lecturer goes into 4 groups of students
D. The lecturer went into 4 groups of students

6. “ They equally share the parenting” has the closest meaning to .
A. They are all unemployed
B. They take care of each other

C. They come back home at the same time
D. They share the housework and childcare evenly

7. is the state where things are of equal weight or force.
A. Balance
B.Changing
C. Moving
D. Importance

8.David’s part-time job requires a lot of . Therefore, he usually carries the boxes weighing up to 50 kilos and he needs effort and energy to move them.
A. light lifting
B.easy carrying
C. heavy lifting
D. simple chores

9. According to a survey, a lot of young people prefer to live in families which consist of parents and children.
A. nuclear
B.extended
C. three generations
D. four generations

10. The family, which consists of three or even four generations, is only popular
 
Gửi ý kiến