Violet
Dethi

Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Đề thi, Kiểm tra

UNIT 5

Wait
  • Begin_button
  • Prev_button
  • Play_button
  • Stop_button
  • Next_button
  • End_button
  • 0 / 0
  • Loading_status
Nhấn vào đây để tải về
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn:
Người gửi: Nguyễn Hữu Nhựt
Ngày gửi: 18h:12' 24-08-2017
Dung lượng: 110.5 KB
Số lượt tải: 4782
Số lượt thích: 5 người (Trần Thị Quốc Thái, Tô Thanh Tâm, Em Yêu Chồng Em, ...)
UNIT 5-INVENTIONS

Choose the best answers to complete the sentences :
1. They try to imitate the wing and shape of animals in nature to produce parts of veicles. The underlined word has the closest meaning to:
A. irritate
B. irrigate
C. paste
D. copy

2. What do you think is the most useful invention in medicine ?
A. I don’t think it is useful
B. This is because people use a lot of penicillin

C. Perhaps it is the discovery of penicillin
D. Just by chance

3. In order to be taken away and used everywhere, modern inventions have a tendency to be small and ................
A. import
B. coastal
C. airport
D. portable

4. Even the best invention may have both ..................... and drawbacks
A. benefits
B. disadvantage
C. advantaged
D. benefited

5. “I started working for the Charity Center 5 years ago and now I’m still working here” has the closest meaning to:
A. A. I have started working for the Charity Center 5 years ago
C. I have worked for the Charity Center since 5 years

B. I have started working for the Charity Center for 5 years
D. I have worked for the Charity Center for 5 years

6. People have used vaccination to prevent diseases ............... a long time.
A. for
B. since
C. when
D. as

7. Brian has inspired thousands of students across the country since he .................. from a pedagogical university.
A. graduate
B. graduating
C. graduated
D. graduation

8. Jim has stayed at home .................... last week.
A. for
B. since
C. when
D. as

9. Scientists have researched into effective ways to treat this disease ................... last year’s epidemic
A. for
B. since
C. when
D. as

10. This robot is very versatile, as it can be used to perform many different tasks. The underlined word has the closest meaning to:
A. multipurpose
B. limited
C. inflexible
D. purposeless

11. This athlete .................. a number of international awards since 1990.
A. wins
B. won
C. has won
D. have won

12. The Internet has changed the way we purchase, interact and research since ................
A. invent
B. was invented
C. invented
D. be invented

13. Choose the word which has a different stress pattern from that of the others.
A. blackbird
B. solar charger
C. alarm clock
D. smart phone

14. Oue hen ................. for nearly 10 days so we have no eggs in our fridge now.
A. did not lay
B. has not laid
C. have no lain
D. has not lay

15. Choose the word which has a different stress pattern from that of the others.
A. gateway
B. good processor
C. airport
D. pencil case

16. More than 40 patterns on silicon surfaces .................. with that paintbrush so far.
A. printed
B. were printed
C. have printed
D. have been printed

17. Choose the answer which needs correcting:
A number of students regestered this course since last September
A B C D
18. Choose the answer which needs correcting:
They participated in social activities at the castle for the past few years
A B C D
19. Choose the word which has a different stress pattern from that of the others.
A. green house
B. solar charger
C. bulky grenn
D. food processor

20. Choose the word which has a different stress pattern from that of the others.
A. birthday
B. guidebook
C. television set
D. electronic book

Answer keys:
1.D
2.C
3.D
4.A
5.D
6.A
7.C
8.B
9.B
10.A

11.C
12.B
13.B
14.B
15.B
16.D
17.B
18.A
19.D
20.D



Choose the best answers to complete the sentences :
1. The Jet engine has had ...................... on life since the twentieth century
A. a great impact
B. an important affacts
C.an important part
D.great significance

2. Do you know how this machine work ? – All you do is just .............. this button and it starts automatically.
A. pull
B. put on
C. press
D. switch

3.You can’t use the washing machine today.
 
Gửi ý kiến