Violet
Dethi

Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Coccoc-300x250

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Đề thi, Kiểm tra

Kiểm tra 1 tiết

Wait
  • Begin_button
  • Prev_button
  • Play_button
  • Stop_button
  • Next_button
  • End_button
  • 0 / 0
  • Loading_status
Nhấn vào đây để tải về
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn:
Người gửi: Nguyễn Thị Ngọc Ly
Ngày gửi: 05h:08' 15-11-2022
Dung lượng: 19.3 KB
Số lượt tải: 116
Số lượt thích: 0 người
Date of preparation: 5/11/2022
Period : 28

REVISION FOR MID-TERM TEST

I.Aims and objectives:
1.Knowledge:
-To check the Sts' knowledge of what they've learnt from Unit 1 to Unit 3.
-To help sts to develop listening, reading, writing, speaking skills and language focus by doing “the 45- minute
Test”
-To corrects their mistakes.
2.Educational aim: By the end of the lesson, sts will able to:
- Communicate in English outside the class.
- Use all sentences structures and vocabulary learnt from Unit 1 to Unit 3.
II.The content of the test:
CHOOSE THE BEST ANSWER FOR EACH SENTENCE.
1. After the students
out, the teacher
the class door.
A. had gone – closed B. went – had closed C. has gone-closed D. went – closed
2. Please let me
your decision as soon as possible.
A. to know
B. knows
C. know
D. knowing
3.
any fish yet?
A. Was the man catching
B. Does the man catch
C. Is the man catching
D. Has the man caught
4. Steve thought his
with Helen was changing.
A. relate
B. relationship
C. relation
D. relative
5. He risked ________ his house when his company went bankrupt.
A. losing
B. to lose
C. lose
D. lost
6. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.
A. chairs
B. bowls
C. pens
D. books
7. When he
at the station, his train already
.
A. arrived/ left
B. has arrived/ left
C. arrived/ had already left D. had arrived/ left
8. The man wanted to avoid
on security cameras.
A. to see
B. being seen
C. to be seen
D. seeing
9. I don't like that boy because there is a
look on his face.
A. sneaky
B. generous
C. careful
D. happy
10. Choose the underlined part that needs correcting.
Speaking English to native speakers makes Lan interesting in learning English.
A
B
C
D
11. I'd like to stay at home instead of
to the cinema.
A. gone
B. go
C. to go D. going
12. My parents do not allow me
, so I had to stay at home.
A. go
B. to go
C. going
D. gone
13. After their children had grown up, they decided _______ to a condominium in the city.
A. moving
B. to be moved
C. to move
D. being moved
14. I remember _______ my mother said the dishes needed _________.
A. hearing / cleaning
B. to hear / to clean
C. heard / cleaned
D. hear / cleaning
15. There is no point _______ for this position because the salary is not high.
A. to apply
B. apply
C. applied
D. applying
16. They will have some workers ________ their house.
A. decorate
B. decorating
C. to decorate
D. decorated
17. They have gone out for a drink ________ 2 hours.
A. since
B. for
C. in
D. with
18. Susan is looking for something
.
A. ate B. eat
C. eating
D. to eat

19. In my opinion, there are five most important
which are necessary for true friendship to exist.
A. qualities B. quantities C. characteristics
D. grades
20. Doctors
French before they went to Paris.
A. learnt
B. had learnt
C. has been learning
D. has learnt
21. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.
A. worked
B. laughed
C. hoped
D. decided
22. I remember ________ my book on the table, but now it is nowhere _________.
A. putting / to be seen
B. to put / seen
C. putting / seeing
D. to put / to see
23. The teacher made
for a meeting after studying.
A. us to stay
B. us staying
C. us stay
D. us to staying
24. John suggested ________ to the new branch in Viet Nam.
A. appointing
B. to be appointed
C. to appoint
D. being appointed
25. The farmers
hard on the farm 7 years ago.
A. have worked
B. worked
C. will work
D. work
26. Choose the word that has stress pattern differently from that of the other words.
A. celebrate B. together
C. successful
D. relation
27. I think the old woman was very angry because she
when she saw the rubbish in front of her house.
A. made a decision
B. made a fuss
C. made a move
D. made a choice
28. Would you mind not
the radio until I've finished with this phone call?
A. to turned on
B. being turned on
C. turning on
D. to be turned on
29. The old couple are talking happily because they are having their wedding
.
A. anniversary B. birthday C. party
D. ceremony
30. I don't mind _______you, so take it easy.
A. to wait
B. to be waited
C. being waited
D. waiting
31. It is no good
sorry for yourself.
A. feeling
B. to feel
C. feel
D. felt
32. These workers stopped _________ some coffee because they felt sleepy.
A. having
B. have
C. to have
D. had
33. I want to travel because I enjoy ________ people and ______ new places.
A. meet / see
B.
to meet / see.
C. meeting / to see
D. meeting / seeing
34. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words.
A. nation
B. preparation
C. explanation
D. question
35. Choose the underlined part that needs correcting.
It's important for her practise speaking English every day.
A
B
C
D
Read the passage and choose the best answer for each question from 36 to 40.
In the last few weeks I have spent every Saturday in my flat and have done nothing more exciting than work
at home, read the newspapers, and watch television. I had begun feeling bored with this and so, last weekend I
thought I would do something different. I phoned several of my friends and we decided to go to London for the
day. I was really excited as I hadn't been to London since I was ten. We decided to go by coach as this was the
cheapest means of transport. In London we decided to take a sightseeing tour as we wanted to see some of the
famous buildings. After the tour, we bought some sandwiches and ate them in a small park. In the afternoon
some of us went shopping and the others went to the theater. We met up again at 6.30 pm and went to a small
restaurant in Sotho. The meal was really good, but, unfortunately, it took much longer than we had expected.
We had to get a taxi back to the coach station. Luckily, we got there just two minutes before our coach left.
36. Why did they decide to go by coach?
A. Because it was expensive.
B. Because they wanted to start early.
C. Because other means of transport were more expensive.
D. Because they were excited about taking it to London.
37. According to the passage, the writer
.
A. usually spends his weekend in London.
B. went to London with some of his friends.
C. has lived in London for ten years,
D. feels bored with his tour.
38. Why did they have to catch a taxi?

A. Because the coach station was very far from the restaurant.
B. Because they were too tired to walk there.
C. Because they didn't have enough time to walk to the coach station. D. Because it was raining heavily then.
39. He felt so excited about going to London because
.
A. he hadn't been there before.
B. he hadn't been there for ten years.
C. he went there ten years ago.
D. he hadn't been there for a long time.
40. Which of the following is TRUE?
A. They all went shopping before going to the theater.
B. They had lunch in a small restaurant.
C. They made a sightseeing tour of London and then had lunch.
D. They left the city at 6.30 pm.
ANSWER KEY
1. C
2. C
3. B
4. D
5. D
6. B
7. B
8. D
9. A
10. A

11. C
12. C
13. B
14. B
15. C
16. A
17. B
18. A
19. C
20B

21. D
22. C
23. A
24. C
25. B
26. B
27. B
28. D
29. A
30. B

31. A
32. D
33. C
34. C
35. D
36. B
37. C
38. C
39. D
40. A
 
Gửi ý kiến