Violet
Dethi

Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Đề thi, Kiểm tra

Kiểm tra 15'

Nhấn vào đây để tải về
Hiển thị toàn màn hình
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn:
Người gửi: Trương Thị Bích Hường
Ngày gửi: 21h:28' 27-10-2021
Dung lượng: 20.4 KB
Số lượt tải: 167
Số lượt thích: 0 người
ĐỀ 2


KIỂM TRA 15` LẦN 1 LỚP 8 - NĂM HỌC 2020 - 2021
MÔN TIẾNG ANH – KHỐI LỚP 8
Thời gian làm bài : 15 phút



Họ và tên học sinh :............................................................... Lớp : 8A.....
. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.
1. A. branch B. addict C. bracelet D. prawn
2. A. event B. weird C. tent D. detest
Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.
3. A. adore B. addicted C. bracelet D. detest
4. A. adore B.fancy C. detest D. enjoy
Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlinded word(s) in each of the following questions.
5. Nam would like to find out more about the customs and traditions of Tay people.
A. to see B. to look for C. to learn D. to watch
Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlinded word(s) in each of the following questions.
6. Gong is considered a unique musical instrument of Tay Nguyen people.
A. rare B. special C. common D. typical
Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.
7. I love ___________ with my friends
A. eat out B. ate out C. having eaten D. eating out
8. I prefer ___________ with my friends.
A.text B.texting C.texted D.texts
9. Does he fancy ___________ a book to the children?
A.reads B.reading C.to read D.read
10. We enjoy ____________ at the weekend.
A.garden B.gardened C. gardens D. gardening
11. My parents detest ___________ so early in the morning.
A. to get up B.get up C. getting up D.gets up
12. My father doesn’t mind _____ the washing up in my family.
A. doing B. to do C. did D. do
13. I love _____ with my best friend Tom on Sunday. We go supermarket or to the museum.
A. hanging out B.studying C.visiting D. chatting
14. ___________ can make me relaxed. I enjoy them in my free time.
A. Sports B. Flying a kite C. Riding a horse D. Leisure activities
15. People take part in the activities and enjoy _____ poor people.
A. helping B. help C. to help D. being help
16. Sunny sings the song __________ than Jessie does.
A. more well B. better C. more good D. best
17. Hoa, do you fancy _______ the modern at exhibition with me this weekend.
A. to visit B. visit C. visiting D. to visiting
18. . Today, Ly came to class _________ than she did yesterday.
A. earlier B. more earlily C. more early D. too earlier
 Read the sentences. Each has three underlined parts, A, B and C. Which part has an error? Circle A, B , C or D.
19. I prefer live in the countryside than in the city, people are normally healthier and fitter.
A. than B. live C. fitter D. healthier
20. 50 years ago, farmers depended more heavy on the weather than at present.
A. at present B. 50 years ago C. depended D. heavy




ĐÁP ÁN
1.D
2.B
3.C
4.B
5.B
6.C
7.D
8.B
9.B
10.D

11.C
12.A
13.A
14.D
15.A
16.B
17.C
18.A
19.B
20.D













 
Gửi ý kiến