Violet
Dethi

Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Đề thi, Kiểm tra

Kiểm tra 1 tiết

Wait
  • Begin_button
  • Prev_button
  • Play_button
  • Stop_button
  • Next_button
  • End_button
  • 0 / 0
  • Loading_status
Nhấn vào đây để tải về
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn:
Người gửi: Đỗ Cao Cường (trang riêng)
Ngày gửi: 15h:52' 18-09-2021
Dung lượng: 57.5 KB
Số lượt tải: 208
Số lượt thích: 0 người
ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP HỌC KÌ 1 LỚP 6
MÔN TIẾNG ANH NĂM 2020 - 2021 CÓ ĐÁP ÁN
Choose A, B, C, D for each gap in the following sentences.
1. Our school ........................................... by green fields.
A. is surrounded
B. is surround
C. surrounds
D. surround
2. My friends want to study in a/an .............. school because they want to learn English with
English speaking teachers there.
national
international
creative
D. boarding
3. They are healthy. They do ........................... everyday.
A. football
B. physics
C. judo
D. breakfast
4....................... Lan often ....................... homework after school?
A. Does/do
B. Is/do
C. Does/doing
D. Is/does
5. Hanh is usually early__________ school because she gets up early.
A. on
B. for
C. at
D. to
6. . Would you like to come to my house for lunch?
A. Yes, sure
B. No, I don’t.
C. I’m sorry. I can’t
D. Yes, I would.
7. . Can you ______ the biscuits for me, please?
A. play
B. pass
C. do
D. have
8. Lan has ________________ hair.
A. long black curly
B. long curly black
C. black long curly
D. long black curly
9. Lan often ------------ her bike to visit his hometown.
A. Drives
B. flies
C. rides
D. goes
10. What would you like to drink now? ----------------------------------------------
A. No, thank you
B. Yes, please
C. I like to do nothing
D. apple juice, please
11. I can’t come right now. I ------------ when I finish my homework.
A. am coming
B. come
C. will come
D. came
12. If you read more, your vocabulary will -------------- every day.
A. good
B. well
C. better
D. best
13. It is wrong of you to do this. This -----------------never happen again
A. does
B. would
C. will
D. must
14. “--------------------------------“? “He is of medium height, with black hair and dark skin”
A. What is your new friend like?
B. What does your new friend look like?
C. How is your new friend?
D. What does your new friend like ?
15. “-------------------------do you play table tennis? – Once a week
A. How much
B. How long
C. How for
D. How often
16. Trung wants to become a musician. He thinks it is the -------------job in the world.
A. good
B. more good
C better
D. best
17. There are too many buildings------------this city.
A. in
B. at
C. with
D. on
18. Excuse me, I’m looking for a telephone box”. “There ‘s one---------------------”
A. straight
B. at the corner of the street
C. turn right
D. going left
19. My parents always say that I --------take things without asking.
A. needn’t
B. mayn’t
C. shouldn’t
D. won’t
20. “Would you like me turn off your computer?” “-------------. I ‘ll do it myself.”
A. No, thanks
B. Yes, please
C. Don’t do it
D. Of course
Đáp án: 1. A; 2. B; 3. C; 4. A; 5. B; 6. C; 7. B; 8. B; 9. C; 10. D;
11. C; 12. C; 13. D; 14. B; 15. D; 16. D; 17. A; 18. B; 19. C; 20. A;
Complete each sentence so it means the same as the sentence above.
1. I don’t have a bookshelf in my room.
 There------------------------------------------------------------------------------
2. The note book is on the book.
 The book ------------------------------------------------------------------------
3. The car is in front of the bus.
 The bus ----------------------------------------------------------------------------
4. My favorite room in the house is the bedroom.
 I like--------------------------------------------------------------------------------
5. Quang is lazier than Ha.
 Ha-----------------------------------------------------------------------------------
6. A city is noisier than a village.
 A village----------------------------------------------------------------------------
7. Please tell me something about your neighborhood.
 Can----------------------------------------------------------------------------------
8. In summer, Da Nang is hot but Vinh hotter.
 In summer, Vinh------------------------------------------------------------------
9. It is wrong of us to throw rubbish.
 We mustn’t -----------------------------------------------------------------------
10.Ha Noi is large,
 
Gửi ý kiến