Violet
Dethi

Tin tức thư viện

Khắc phục hiện tượng không xuất hiện menu Bộ công cụ Violet trên PowerPoint và Word

12099162 Kính chào các thầy, cô. Khi cài đặt phần mềm , trên PowerPoint và Word sẽ mặc định xuất hiện menu Bộ công cụ Violet để thầy, cô có thể sử dụng các tính năng đặc biệt của phần mềm ngay trên PowerPoint và Word. Tuy nhiên sau khi cài đặt phần mềm , với nhiều máy tính sẽ...
Xem tiếp

Quảng cáo

Hỗ trợ kĩ thuật

Liên hệ quảng cáo

  • (024) 66 745 632
  • 096 181 2005
  • contact@bachkim.vn

Tìm kiếm Đề thi, Kiểm tra

Đề thi học kì 1

Wait
  • Begin_button
  • Prev_button
  • Play_button
  • Stop_button
  • Next_button
  • End_button
  • 0 / 0
  • Loading_status
Nhấn vào đây để tải về
Báo tài liệu có sai sót
Nhắn tin cho tác giả
(Tài liệu chưa được thẩm định)
Nguồn:
Người gửi: Hồ Lê Thùy Dương
Ngày gửi: 18h:44' 23-11-2021
Dung lượng: 48.5 KB
Số lượt tải: 50
Số lượt thích: 0 người

I. Choose a word whose underlined part is pronounced differently from the rest (1m)
1. A. what
B. when
C. where
D. who

2. A.invite
B. visit
C. arrive
D. like

Language focus
II.Choose the correct word (3ms):
1. My birthday is on May 25th.
A. date of birth B. day of birth C . party D. dates
2. ____you be free tomorrow?
A.Do B. Are C . Will D. Have
3. This hotel is the_______in town
A. new B. newer C. newest D . x
4. May is the _______month of the year
A. five B.fiveth C. fifth D. first
5. Will you be free this afternoon?
A. not at home B. not busy C. not late D. back
6. I’m Hoa
A. Her name is Hoa B. My name is Hoa C. His name is Hoa D. Its name is Hoa.
7. My father take care …………….sick children.
A. of
B. about
C. in
D.with

8. Her birthday is ……………Friday, August 20th
A. at
B. in
C. on
D.for

9. We will ……………our old friend next Sunday.
A. to meet
B. meeting
C. meet
D.meets

10. Her birthday is ……………Friday, August 20th
A. at
B. in
C. on
D.for

11. This dress is the …………..expensive of the four dresses
A. best
B. more
C. much
D. most

12 How far ………….it from Ha Noi to Ho Chi Minh City?
A. is
B. are
C. do
D. does

III-Match the answers in (B) with the questions in (A):
1-What’s his family name?
2-What ‘s your address?
3-How do you go to school?
4-How far is it from here to school?

a-By bus .
b-It’s Nguyen.
c-About one kilometer
d-12B Dien Bien phu street.

IV. Read the following passage and choose the best answer each of the questions about it(2ms)
Hi! My name’s Jonh. I live in London. It is only 8 kilometers from my house to my school. I usually go by bus. There is often a lot of traffic, so it can be quite slow. I usually leave home at 8 o’clock, and get to school at twenty past eight. The journey home is always terrible. Sometimes I get home in forty-five minutes.
Where is John from?
a. Tokyo b. London c. New York d. No information
2. How far is it from John’s house to his school?
a. One kilometer b. seven kilometers c. eight kilometers d. ten kilometers
3. How does he go to school?
a. By bike b. By bus c. By car d. By train
4. What time does he usually leave home?
a. 8 o’cloc k b. Twenty past eight c. Five o’clock d. Forty-five minutes
V. Do as directed(2m):
It is a lovely house.(viết thành câu cảm thán)
What..................................................................!
2. colder / is / winter / summer / than.(Xếp lại thành câu hoàn chỉnh)

3. She teaches children in a school.She is a __________________(hoàn thành câu)
4. I’m _________ than my brother. (short) (Cho dạng đúng của từ trong ngoặc)
VI. LISTENING:(1M):
Listen then write the informations:
Hello, my name is _____ .My telephone number is_______. Tonight I will see a movie at the movie theater with my friends- Minh and Nga. We will meet at ___________ .We will go there by ______.

ĐÁP ÁN
I. 1D 2B
II
1A 2C 3C 4C 5B 6A 7A 8C 9C 10C 11D 12A
III
1B 2D 3A 4C
IV
1B 2C 3B 4A
V
1.What a lovely house !
2. summer is colder than winter
3. teacher
4. shorter
D/ Listening(1m)
Phần nghe:
Hello, my name is Nam .My telephone number is 6 012 548. Tonight I will see a movie at the movie theater with my friends- Minh and Nga. We will meet at Minh’s house .We will go there by bike.

 
Gửi ý kiến